Seksspeeltjes, altijd leuk!

Of je nou alleen bent of met een partner, seksspeeltjes geven soms net dat beetje extra.

Voor haar

De bekendste seksspeeltjes voor vrouwen zijn toch echt wel de vibrators. Werden deze jaren geleden nog aangeprezen als massagestaaf voor je gezicht, tegenwoordig weet iedereen waar ze voor dienen. Welke vibrator je kiest, is heel persoonlijk. Ga je voor de fameuze tarzan, of kies je een vibrator die je g-spot en clitoris bereikt?

Zorg wel voor reserve batterijen, of dat de vibrator goed is opgeladen. Je wilt nu vlak voor je climax zonder stroom zitten.

Ook algemeen bekend, en een aloude favoriet, is de dildo. Deze heeft wel hetzelfde doel als de vibrator, namelijk als vervanging voor een penis functioneren. Het grootste verschil is dat een dildo niet elektrisch wordt aangedreven.
Sommige dildo’s zijn lang genoeg om zowel vaginaal als anaal plezier te geven, of door twee vrouwen tegelijk gebruikt te worden.

En als we het toch over anaal hebben, anaalkettingen en anaalpluggen zijn de laatste jaren ook steeds populairder. Deze kun je zelfs overdag dragen, als je boodschappen doet of in de kroeg zit.

Voor hem

Voor mannen is een, bij voorkeur vibrerende, cockring een stimulerende toevoeging. Niet alleen voor de man zelf, maar ook zijn partner, of dat nu een man of vrouw is, heeft er plezier van.

En voor de dagen dat je even geen partner hebt, zijn er ook nog de pocket pussies, die je zelfs in de vorm van de vagina van je favoriete pornoactrice kan bestellen.

Voor allebei

Met de opkomst van de 50 shades boeken en films zijn steeds meer paren geïnteresseerd in wat meer spanning in de slaapkamer. Zweepjes, maskers en handboeien gaan als warme broodjes over de toonbank.

Wat tegenwoordig ook steeds meer inkomt zijn op afstand bedienbare speeltjes. Bijvoorbeeld de vibrator die door je partner, via Internet, gecontroleerd wordt. Zo kan die saaie vergadering een stuk interessanter worden.

Het makkelijkst en leukst is om met een groep vriendinnen thuisparties te houden. Via de website van Secret Desire kunnen de nieuwste speeltjes bewonderd en aangeschaft worden in de privacy van je eigen woning.