Thai dating

Vind een Thaise date


Een Thai date. Dat is als: ‘uiteten gaan in een vier sterren restaurant’. Het is een unieke ervaring die je niet kunt vergelijken met wat je gewend bent. En daarbij ook uitdagend, want laten we eerlijk zijn. Daten met een Thaise meisje, dat doe je ook niet iedere week toch?

Wat is het verschil

Laat één ding duidelijk zijn. Als je op date gaat met een Thaise meisje dan weet je nooit wat er gaat gebeuren. Dat maakt het ook zo spannend. Maar als jij dan wel het geluk hebt dat er wat gaat gebeuren, dan kan het een hele unieke ervaring zijn.

Een Thaise meisje is slank en over het algemeen een stuk kleiner. Daarbij zijn ze ontzettend goed in koken en weten ze als geen andere hoe ze moeten masseren. De invulling voor de eerste date is dus al bekend.

Hoe regel je een Thaise date?

Voor het tijdperk van de globalisatie moest je naar Thailand als je met een Thaise meisje wou daten. Tegenwoordig gaat dat net even wat anders. Je plaats een zoekopdracht op onze website en geeft aan dat je opzoek bent naar Thai dating. Als je dit eenmaal gedaan hebt, kies je de geschikte datingswebsite uit.

Nu ben je er natuurlijk nog niet. Als je een profiel hebt aangemaakt, kun je aan de slag. Het wordt tijd om middels de juiste tactiek een Thai date te regelen. Over het algemeen hoeft deze tactiek niet eens zo heel ingewikkeld zijn. Er zijn een aantal dingen die je gelijk al kunt toepassen om de kans op succes te vergroten:

• Je profiel bijwerken – deze wordt vaak onderschat. Maar als jij niks op je profiel hebt staan, heeft niemand een aanknopingspunt voor een gesprek.
• Een profielfoto online zetten – ook deze lijkt voor de hand liggend, maar toch vergeten veel mensen het. Je foto is je eerste indruk én die is belangrijk.
• De beste openingszin – die kan jij verzinnen. Maar dan moet je er wel even de tijd voor nemen.

Tot slot, nog even een gouden tip. Je hebt opgevers en doorzetters. Je hebt vissers die na een dag vissen er meteen mee stoppen en vissers die de volgende dag weer langs het water staan. Zorg ervoor dat jij in dit geval een doorzetter bent, dan weet ik zeker dat je succes gaat boeken