Veelgestelde vragen

1) Waarom zou je gebruik maken van de mogelijkheden van online dating?

Online dating biedt veel mogelijkheden voor iedereen! Als je single bent, opzoek bent naar een seksdate of misschien wel eens vreemd wilt gaan, het kan allemaal. De mogelijkheden bij online daten zijn erg groot en daarom voor iedereen handig. Vaak vinden veel mensen online dating ook een stuk gemakkelijker als 1 op 1 daten. Zo kunnen ze via dating websites chatten met elkaar en kunnen ze “het ijs breken”. Zo is het voor veel mensen in het vervolg een stuk gemakkelijker communiceren tijdens het daten.

2) Datingtips voor mannen

Voor mannen is het erg belangrijk dat de eerste indruk in de ogen van de vrouw goed is. Zorg er dus voor dat je er verzorgd uitziet en je fatsoenlijk gedraagt. Daarnaast is het erg belangrijk dat je anders bent dan andere mannen, als je vraagt waar ze woont en wat voor opleiding ze doet ben je waarschijnlijk de derde persoon die dat vraagt. Ga opzoek naar spannende verhalen, vraag van wat voor vakanties ze houdt, wat ze in het dagelijks leven graag doet en probeer af en toe iets los te peuteren over haar seksleven.
Belangrijk: Laat altijd na een date nog even wat van je horen! Bel, sms of stuur even een Whatsapp berichtje naar je date dat je een geweldige avond hebt gehad en het graag nog eens over wilt doen. Vrouwen kicken hierop en vinden dit aantrekkelijk.

3) Datingtips voor vrouwen

Net als bij mannen is ook de eerste indruk voor vrouwen erg belangrijk. Veel mannen gaan in eerste instantie op het uiterlijk af en kijken naar de kledingstyle, manieren en interesses. Voor vrouwen is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je niet meteen op de eerste date samen het bed in duikt. Dit is vaak waar mannen op uit zijn en als jij ze laat zien dat jij niet wenst op die manier behandeld te worden, zullen ze daar respect voor hebben en voor je gaan vallen! Ze zullen namelijk door krijgen dat jij niet met “jan en alleman” de lakens deelt en enkel voor hem gaat en zullen zich speciaal voelen.

4) Zijn alle datingsites gratis?

Vrijwel alle datingsites die vermeld staan op Vergelijkgratisdatingsites zijn gratis. Je kunt je vaak gratis aanmelden en op die manier zul je toegang krijgen tot de datingsite. Als je echt wilt chatten en in het vervolg wilt daten zul je in de meeste gevallen wel zogenoemde “credits” moeten kopen. Met deze credits kun je dan berichtjes versturen naar elkaar en zo dus uiteindelijk tot een afspraak komen. De kosten van deze credits zullen per datingwebsite verschillen, het is daarom zaak dat je alle gratis datingsites vergelijkt.

5) Hoe kun je succesvol online daten?

Een profiel aanmaken is niet zoveel werk, het is gratis en binnen enkele stappen voltooid. Alleen hoe kun je met dat profiel nou succesvol online daten en uiteindelijk de ware liefde vinden? Een valkuil binnen het online daten is het niet volledig invullen van jouw profiel, dit doen veel mensen vanwege privacy redenen. Echter zal dit de aantrekkelijkheid van je profiel niet ten goede komen en zullen er minder dates een berichtje naar je sturen. Zorg dus voor een leuke profielfoto, een aantal interesses en waar je naar opzoek bent. Hier zul je al heel ver mee komen!

6) Zijn er ook datingsites voor homoseksuele?

Net als voor hetero seksuele zijn er ook datingsites speciaal voor homoseksuele mannen. Datingsite aanbieders als Parship hebben een apart platform ontwikkeld gericht op homoseksuele mannen. Naast “GayParship” bestaan er nog een aantal gratis datingsites voor mannen. Je hoeft in onze vergelijkingsmodule enkel aan te geven dat je als man opzoek bent naar een man en je zult alle mogelijkheden boven zien komen!

7) Zijn er ook datingsites voor lesbiennes?

Net als voor homoseksuele mannen zijn er ook datingsites voor vrouwen die opzoek zijn naar een vrouw. Ook hier geldt, vul je wensen in in onze vergelijker en hij zal de beste datingsite voor je opzoeken!

8) Hoe kan ik mijn lidmaatschap stopzetten?

Het opzeggen van je lidmaatschap verschilt per aanbieder. Bij de ene aanbieder zul je dit per post moeten doen en bij de ander kun je het lidmaatschap gemakkelijk beëindigen door telefonisch contact op te nemen of een email uit te sturen.