Trio dating

Vind een trio date

Een trio vinden blijkt niet altijd even makkelijk. Want waar ontmoet je nou precies de derde persoon, of wellicht wel twee personen voor de trio? Je kunt het natuurlijk altijd bij de plaatselijke kroeg of club proberen, maar de kans is groter dat je online een trio regelt. Online zijn er genoeg trio datingsites of trio dating apps beschikbaar om jouw trio op te zoeken. Hieronder hebben wij deze sites voor jou op een rijtje gezet zodat jij de juiste trio datingsite kunt vinden.

Houd je van triootjes? Dan is trio dating vast wat voor jou. Heel wat koppels staan wel open voor een trio. Misschien ben je single en zie je een trio wel zitten of je hebt iemand maar wil wel een trio proberen? Een trio kan heerlijk spontaan gebeuren, maar je kunt ook afspreken voor een trio date. Het ene is niet beter dan het andere. Er zijn alvast heel wat datingsites en dating apps die mikken op trio dates. Een trio zoeken is vandaag de dag dan ook een stuk makkelijker dan enkele jaren geleden. Wil jij een trio regelen dan hebben wij alvast heel dating sites en dating apps voor je opgelijst. De traditionele datingsites schieten hier vaak te kort, maar gelukkig zijn er aparte sites en apps voor deze groeiende niche. Wij gidsen je naar een geweldige trio date. Let wel, respect voor elkaar is steeds essentieel en grenzen overschrijden is not done.

Wat is een trio date?

Triootjes zijn er in heel wat vormen. Van drie singles die afspreken om seks met elkaar te hebben tot een koppel dat een derde persoon erbij betrekt. Het kan om twee vrouwen en een man gaan, maar net zo goed om drie mannen of vrouwen. Wat het meeste voorkomt zijn alvast koppels die op zoek zijn naar een derde persoon. Vaak is het een middel om het seksleven wat spannender te maken, maar er zijn ook mensen die simpelweg graag experimenteren. Niet iedereen staat open voor een trio, maar de markt voor trio dating is groot. Niet voor niets zijn er heel wat websites en apps die zich hierop richten. In de loop der jaren is het ook een stuk makkelijker geworden om een trio te regelen. Hoe je ook in een trio stapt, denk er goed over na en zorg ervoor dat je er achteraf geen spijt van krijgt.

Hoe regel je een trio date?

Het regelen van een trio kan op meerdere manieren. Je kunt een trio date versieren op café of in de club. Je zou versteld staan hoeveel mensen openstaan voor een trio. Ook op Tinder blijkt het regelen van een trio vrij makkelijk. Hier vind je aardig wat koppels die openstaan voor een trio. Verder zijn er heel wat specifieke datingsites om trio’s te regelen en ook enkele apps. Let wel dat je niet in de val trap van nepaccounts en altijd veilig te werk gaat. Wil je het toch liever zonder sites of apps regelen, kijk dan eens goed rond in je omgeving. Er is geen gouden manier om een trio date te regelen. Ofwel gebeurt het spontaan ofwel ga je specifiek op zoek naar een trio via datingsites en dergelijke.

Beste trio datingsites

Er zijn heel wat sites waar je een trio kunt scoren. Ben jij op zoek naar een trio date? Dan vormen deze sites alvast een goed vertrekpunt.

Feeld

Misschien wel de bekendste internationale datingsite voor trio’s. Een super professionele site met heel wat aanbod. Hier kom je overigens niet enkel voor trio’s, maar voor alle verborgen verlangens. Je gebruikt bij Feeld niet je eigen foto, maar gaat op zoek naar seksuele voorkeuren. Hoewel er heel veel mogelijk is, zijn er heel wat mensen op zoek naar een trio en er zijn ook heel wat Swingers. Een site/app die zeker de moeite waard is om te ontdekken.

3Fan

Een internationaal alternatief, maar slechts weinig gebruikers bij ons. Het gaat om een gratis app die je snel aan een trio helpt. Ook heel wat swingers zijn actief via deze app. Het gaat om een laagdrempelige manier om een trio date te scoren.

3rder

Een andere populaire app voor triootjes. Ook deze site is internationaal gericht. Ook op deze site moet je vrij makkelijk een trio kunnen fixen.

Verder kun je ook zoals eerder aangehaald je kans wagen op Tinder. Je kunt er niet op selecteren, maar met wat scrollen bots je vast wel snel op een profiel van een koppel. Of je kunt als koppel uiteraard zelf het initiatief nemen. Er zijn ook nog wel wat lokale prikborden en initiatieven waar je op zoek kunt naar een trio, maar die stellen meestal niet veel voor. Kijk dus ook uit met welke gegevens je deelt. Laat je ook niet in de val lokken en houd altijd andere mensen op de hoogte.

Welke trio dating apps zijn er?

De drie eerste hebben stuk voor stuk een kwalitatieve app die de moeite van het ontdekken waard is. Veel meer initiatieven of kwalitatieve alternatieven hebben we nog niet kunnen vinden. Maar met deze 3 apps kom je al een heel eind en kun je ook onderweg aan de slag.

Tips voor een succesvolle trio date

Ga je voor een trio date? Geweldig! Is het je eerste keer, dan geven we je graag nog wat tips mee. Zo maak je van jouw trio date een succes voor iedereen.

Het is geen redmiddel voor je relatie

Wil je echt een trio of is het een poging om je relatie te redden? Een trio moet je doen voor de fun en uit echte interesse, het is geen hulpmiddel om je relatie te redden.

Maak duidelijke afspraken

Zorg dat de verwachtingen van alle partijen gelijk liggen. Goede communicatie vooraf is dan ook essentieel. Spreek ook een ‘safe word’ af zodat alles ook kan stilgelegd worden als iemand er zich niet goed bij voelt.

Doe het veilig

Hoe hitsig een trio date ook kan zijn, doe het veilig. Zo voorkom je SOA’s of erger.

Bespreek gevoelens

Trio dating is vaak eerder vrijblijvend, maar ontstaan er toch gevoelens, zorg dat deze bespreekbaar gemaakt kunnen worden. En uiteraard is respect voor elkaar en elkaars wensen cruciaal. Hopelijk kom je met onze tips voor trio dating een stuk verder. Ken je zelf nog een site of een app die zich richt op trio dating, aarzel dan niet om het ons door te geven. We blijven deze pagina’s aanvullen met alle nieuwe initiatieven die op de markt komen.