Trio dating

Het bed delen met twee vrouwen. Het is voor de meeste mannen onder ons een ultieme droom. Sterker nog, als het jou lukt om een trio te hebben dan ben je wel even de man bij je in de vriendengroep. Maar het is vaak makkelijker om over een trio te praten dan er eentje te organiseren. Of toch niet?

Een trio date in het kort

Er zijn natuurlijk altijd mensen onder ons die nog nooit van een trio hebben gehoord. Hoogstwaarschijnlijk hebben die mensen, net als velen anderen, er dan ook nog geen ervaring mee gehad. Een trio date is een date met drie personen. In de meeste gevallen gaat het hier om twee vrouwen en één man en wordt de avond altijd op een ‘romantische’ wijze afgesloten.

Hoe kun je een trio date regelen?

Onze grootouders konden dromen van een trio, maar ik in de meeste gevallen bleef dat bij dromen. Een trio date was in het verleden gewoon erg lastig te organiseren. De vrouwen stonden hier ten eerste minder voor open. Daar is momenteel wel verandering in gekomen. Het internet weet mensen met dezelfde behoefte telkens weer bij elkaar te brengen. Wat is het toch een prachtig medium..

Eigenlijk is het heel simpel. Via deze datingvergelijkingswebsite kun je verschillende datingswebsites vinden waar trio dating een optie is. Via een applicatie of de website van deze datingsplatforms kun je in contact komen met vrouwen of mannen die dezelfde behoefte hebben. Op deze manier kun je heel gericht zoeken en weten alle drie de partijen waar ze aan toe zijn.

En dan blijken er ineens ook een heleboel vrouwen open voor te staan. In het verleden dachten de vrouwen ongetwijfeld ook wel eens aan een trio, maar was dit nou niet echt een gesprek voor aan de etenstafel. Tegenwoordig kun je via het internet anoniem zijn en zie je de behoeften van vrouwen, die ze eigenlijk al jaren hadden, eindelijk boven water komen. Dat is positief. Want dat betekent dat er zowel vraag als aanbod is naar een trio date.

Hoe kies je de juiste datingswebsite?

Er zijn er nogal wat. Dat maakt het lastig om een datingwebsite uit te kiezen. Om deze reden zijn wij een datingsvergelijkingsmodule gestart. Via deze module kun je invullen wat je behoeften zijn en komt daar vervolgens een mooie lijst met datingswebsites uitrollen die jou mogelijk in die behoeften kunnen voorzien.

Wanneer je hormonen aan de deur beginnen te trekken, wil je nog wel eens impulsief zijn in je acties. In dit geval is het beter om alle datingswebsites langs te gaan om te kijken welke het beste bij je past. Ben je bereid op te betalen? Hoe belangrijk is anonimiteit voor jou? Deze vragen moet je niet onderschatten. Het laatste wat je wil is dat iemand uit de buurt weet dat jij wel behoefte aan een trio hebt natuurlijk.

Privacy

Daar haken we gelijk een belangrijk punt aan, namelijk privacy. Natuurlijk wil jij niet dat iemand uit de buurt te weten komt van behoeften jij allemaal wel niet hebt. Dat snappen de datingwebsites ook. Daarom houden ze hier ook rekening mee. Je informatie komt dus niet zomaar op straat te liggen en bekenden die jou profiel op een datingswebsite zien, hebben ongetwijfeld dezelfde behoefte. Dan is het gelijk al wat minder erg, niet?

Wat is de juiste tactiek?

Als ik de sleutel tot succes wist, had ik je hem gegeven. Deze is er gewoon niet. Elke vrouw verschilt namelijk, waardoor je gewoon lekker jezelf moet zijn en dan zie je wel waar het schip strand. Verwacht in ieder geval niet de eerste week succes, maar geef het de tijd. Bij deze een aantal tips hoe jij zo snel mogelijk aan een trio date komt:

  1. Profiel – vrouwen (en mannen ook) hebben een hekel aan een leeg profiel. Kom op, leef je uit. Schrijf wie je bent en wat je doet. Geef daarbij aan wat je precies wil, dan weten de vrouwen ook waar ze aan toe zijn.
  2. Een profielfoto – nu natuurlijk een heel leuk verhaal verteld hebben op je profiel, maar dat verhaal is pas af met een profielfoto.
  3. Een goede openingszin werkt – neem even de tijd om een openingszin te bedenken. ‘Hoi, hoe gaat het?’, dat kan iedereen wel zeggen. Wat dat betreft moet je een beetje aan marketing doen ‘onderscheid je van de rest’.