Koppel lol aan het maken

4 tips voor het creëren van een unieke outfit voor je eerste date

Heb jij binnenkort een eerste date? Dat is natuurlijk hartstikke spannend en het is meer dan logisch dat je er tip top uit wil zien. Je wil indruk maken en laten zien wie jij bent. Daarbij is het te allen tijde belangrijk dat je jezelf blijft en je eigen (kleding)stijl hanteert. Kun je nog wel wat hulp gebruiken bij het creëren van een authentieke look voor die eerste date? Lees dan snel verder!

De juiste en bijpassende kleding uitzoeken

Ten eerste: die eeuwige kledingstrijd. Niets om aan te trekken? Spurt dan je kledingkast eens af bij en ga na wat je allemaal nog hebt hangen. Wedden dat er een authentieke outifit te vinden is? Het is lang niet altijd nodig om een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen voor die eerste date. Het tweede advies is dan ook om een aantal outfits te kiezen die je al hebt liggen. Beslis vervolgens bij welke kleding jij het beste gevoel hebt. Want wanneer je je prettig voelt in de kleding die je draagt, dan zal je zelfverzekerd overkomen.

Het plaatsen van een (tijdelijke) tatoeage

Weet jij dat je date gek is op tattoos (en jij zelf ook) maar zie je het niet zo zitten om een permanente tatoeage te zetten? Zet dan een tijdelijke tattoo. Je kunt uiteraard geheel zelf bepalen waar je deze tijdelijke tattoo wil plaatsen. Misschien was dit niet het eerste waar je aan dacht bij het creëren van een unieke look. Ook hierbij geldt: wanneer dit jou het juiste gevoel geeft om indruk op je date te maken en tegelijkertijd jezelf te blijven, dan is dit een goede stap in de juiste richting.

Stijl het geheel af met wat chique accessoires, een bijpassend parfum en heb vooral vertrouwen in jezelf. En steek die tijdelijke sleeve tattoo zeker niet onder stoelen of banken!