Twee personen liefde

Ultieme kleding voor een geslaagde date

Heb je binnenkort een date? Dan wil je natuurlijk goed voor de dag komen en zorgen dat jouw date slaagt. Dit hangt natuurlijk af van je date en of jullie een klik hebben, maar om alvast een voorsprong te hebben is het belangrijk dat je jezelf van je beste kant laat zien. Zorg er dan ook voor dat je er goed uitziet en het is dan ook leuk om hierbij uit te pakken. Kies voor een mooie outfit waar jij jezelf fijn in voelt. Daarnaast wil je er natuurlijk ook leuk uitzien, maar hoe zorg je ervoor dat jij de ultieme outfit hebt voor een geslaagde date? Lees dan snel verder voor een aantal handige tips.

Negeer de trends

Wanneer je op date gaat is het belangrijk dat je dat jou écht leert kennen. Blijf dan ook vooral bij jezelf en ga niet mee in trends terwijl dat je je daar eigenlijk helemaal niet zo goed bij voelt. Het is dan ook belangrijk om je eigen stijl te bepalen en te dragen waar jij je goed in voelt. En dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je in je joggingpak naar de eerste date komt. Integendeel je kunt er ook erg trendy en stijlvol uitzien zonder met de huidige trends mee te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een leuke retro outfit of een outfit geïnspireerd op de jaren 50 of 70 van TopVintage. Ook hiermee kun je jouw date verrassen en de beste versie van jezelf laten zien.

Subtiele make-up

Verder is het natuurlijk leuk om een beetje make-up op te doen voor je date. Ook hierbij is het leuk als je date ziet wie je echt bent. Dus als je in het dagelijks leven redelijk veel make-up draagt, is het natuurlijk helemaal goed als je dit op je date ook doet. Daarnaast is het ook leuk als je een beetje make-up draagt als je dit misschien in het dagelijks leven niet doet. Bovendien is dit ook afhankelijk van de activiteit die jullie gaan doen. Ga je ergens een kopje koffie drinken of ga je ergens chique uit eten? Als dit laatste het geval is, is het natuurlijk leuk om uit te pakken. Ga dan eens kijken naar cocktailjurken zodat jouw date versteld staat als je aan komt lopen. Hierbij is het dan ook leuk om wat mascara en lipgloss op te doen.

Een jurkje met hakken

Wanneer je het tot op het laatste moment echt niet weet, is een jurkje met hakken altijd goed. Dit kan namelijk voor elke gelegenheid. Gaan jullie gezellig een wandeling maken of misschien wel naar een cocktailbar? Een jurkje met hakken is altijd een goed idee. Het is bovendien elegant, maar kan ook casual gedragen worden. Bovendien kun je een jurkje ook dragen als het wat kouder is. Kies er dan voor om een panty te dragen. Dit werd dan ook al veel in de jaren 60 gedaan, waardoor het ook leuk is om je outfit door middel van jaren 60 kleding een vintage twist te geven. Door leuke accessoires erbij te dragen zoals een tas en sieraden kun je het helemaal afmaken.

Kortom, jouw ultieme outfit voor een geslaagde date past helemaal bij jouw eigen stijl. Hierdoor zul je je fijn voelen en kan jouw date je echt leren kennen. Hierbij hoef je niet de huidige trends te volgen. Je kunt uitpakken door wat make-up op te doen en als je het op het laatste moment echt nog steeds niet weet, kun je altijd kiezen voor een jurkje met hakken. Dit is tenslotte altijd goed, ga bijvoorbeeld voor een leuke cocktailjurk met hakken geïnspireerd op de jaren 60.