Welke datingsites zijn gratis?

Er zijn niet heel veel gratis datingsites. Er zijn diverse websites waar je gratis een account kunt aanmaken, maar vaak moet je alsnog betalen om de website echt goed te kunnen gebruiken. Een bekend voorbeeld is dat er op de homepage in grote letters wordt gemeld dat je gratis een account kunt aanmaken, maar wanneer je dat hebt gedaan, je totaal geen berichten kunt versturen of ontvangen, en daarvoor eerst een duur abonnement moet afsluiten.

Paiq is diverse malen Website van het Jaar geworden in de categorie Dating. De website is daarmee de enige gratis website in die categorie die een dergelijke prijs heeft gewonnen. De site is geheel gratis te gebruiken en werkt via een uniek concept waarbij het vinden van een leuke single vooral op chatten is gebaseerd. Je hoeft niet te betalen om met singles in contact te kunnen komen, maar kunt wel kiezen voor een betaald abonnement om hiermee met meer singles in contact te komen.

Een andere site is Date24.nl. Hierbij kun je gratis berichten versturen naar andere singles, zonder dat je daarvoor moet betalen. Het versturen van berichten is echt helemaal gratis.
Minder bekend is Date.nl. Hiermee kun je chatten met andere singles, en daarbij direct webcammen. Je moet er van houden om direct al met een volstrekt onbekend persoon te cammen, maar als dat wat voor je is, dan is Date.nl een ideaal middel. Je moet wel vrij mondig zijn, want naar verluidt wordt je regelmatig benaderd of je wil intiem wil cammen. Verrassend.
Nog een optie is Deeting.nl. Ook deze site is geheel gratis. Je kunt op Deeting.nl geheel kosteloos chatten met andere singles. De site is vrij nieuw, dus het kan zijn dat er niet veel singles online zijn.

Verder zijn er ook nog diverse sites waar je gratis een account kunt aanmaken, maar niet onbeperkt met singles in contact kunt komen. Denk hierbij aan Pepper.nl, Lexa.nl, SinglesPlace.nl of e-matching.nl. Merk wel op dat je dan dus vaak moet betalen om berichten te kunnen versturen of ontvangen. Laat je daarbij ook niet verleiden door nep-profielen of automatisch verstuurde berichten. Sommige datingsites versturen automatisch berichten naar nieuwe leden om je zo over te halen een betaald account te nemen. Wanneer je echter eenmaal dat betaalde account hebt, stopt de berichtenstroom ineens en kun je nog maar nauwelijks in contact komen met andere singles. Je doet er daarom goed aan om een datingsite altijd eerst uit te proberen voor je een betaald abonnement afsluit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *