Single zijn maakt ongelukkig

Veel singles houden zich naar de buitenwereld toe erg sterk, door te zeggen dat ze gelukkig zijn als single. Toch blijkt uit verschillende onderzoeken dat singles vaak minder gelukkig zijn dan mensen met een vaste relatie. Zeker naarmate je ouder wordt, zal je steeds meer op zoek gaan naar een partner voor de toekomst. Niet alleen is een vaste partner fijn om ’s avonds samen op de bank tegen elkaar aan te kunnen kruipen, ook heb je met een vaste partner iemand waarbij je je verhalen kwijt kunt. Wat ging er goed vandaag? Wat zat er tegen op je werk? Enzovoorts. Door dingen met een partner te bespreken zal je je steeds gelukkiger voelen, omdat je niet langer blijft zitten met je problemen.

Een single man of vrouw vinden

Het is niet voor iedereen even makkelijk om een leuke single man of vrouw te ontmoeten. Sommige mensen hebben niet het zelfvertrouwen om op anderen af te stappen in een kroeg of café, anderen twijfelen sterk over hun uiterlijk en weer anderen vinden het lastig om voor hun geaardheid uit te komen in het openbaar. Online dating kan je hierbij helpen! Er zijn tegenwoordig ontzettend veel datingsites waarop je in contact kunt komen met andere single mannen en vrouwen van je eigen leeftijd. Heb je een leuke match gevonden? Spreek eens in het echt af om elkaar beter te leren kennen!

Dates maken je gelukkiger

Daten is niet alleen noodzakelijk om een geschikte partner te vinden, ook maakt daten je over het algemeen gelukkiger. Wat is er immers fijner dan de kriebels die je na een leuke date kunt ervaren? Daarbij zijn mensen tijdens een date vaak erg positief over elkaar, waardoor je gegarandeerd enkele complimentjes zal krijgen. Goed voor het ontwikkelen van een gelukkig gevoel en voor je ego!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *