Seksrelatie met mannen

Ben je op zoek naar seks met mannen, omdat je bijvoorbeeld al een tijdlang geen relatie hebt gehad? Of omdat je bestaande relatie steeds saaier wordt op seksueel gebied? Er zijn verschillende mogelijkheden om een seksuele relatie met mannen te beginnen. Dit kan zowel als vrouw, als ook als een man! Er zijn op internet steeds meer netwerken, waar mannen zich aanbieden als sekspartner voor anderen. Wist je dat het zelfs mogelijk is om een trio te beginnen met een man? Zo kun je bijvoorbeeld samen met je huidige partner seks hebben met mannen, om je eigen seksleven een nieuwe impuls te geven. Bij het vinden van een mannelijke sekspartner dien je met verschillende aspecten rekening te houden, zeker als het om een vrijwillige en vrijblijvende seksrelatie gaat. Wat zijn bijvoorbeeld je eigen verwachtingen, en in hoeverre matchen deze met de verwachtingen van je sekspartner?

Seks met mannen via internet

De meest eenvoudige manier om in contact te komen met mannen voor het hebben van seks, is via internet. Nu online dating steeds populairder begint te worden, schieten de verschillende soorten datingsites als paddenstoelen uit de grond. Naast de algemene datingsites, zoals Lexa en Relatieplanet, worden er ook steeds specifiekere datingsites aangeboden die zich richten op een bepaalde niche. Denk bijvoorbeeld aan een datingsite voor homo’s, een datingsite voor mensen die zoeken naar een trio, enzovoorts. Ook komen er steeds meer datingsites bij voor vrouwen die een seksrelatie met een man willen beginnen.

Meld je op een dergelijke online datingsite aan om op zoek te gaan naar een geschikte man voor het hebben van seks. Vaak is het gratis om je voor een datingsite aan te melden, maar dien je te betalen voor het versturen van berichtjes, het bekijken van foto’s van een man, enzovoorts. Wees je ervan bewust dat niet iedere man op een algemene datingsite op zoek is naar een sekspartner.

Gevaren aan beginnen van seksrelatie via internet

Wees je echter goed bewust van de gevaren aan het vinden van seks met mannen via een datingsite. Wie zegt bijvoorbeeld dat de man met wie je praat ook daadwerkelijk die man is? Steeds vaker doen oudere mannen zich voor als jonge jongens, omdat dit voor veel vrouwen aantrekkelijker is in hun zoektocht naar een geschikte sekspartner. Seks met mannen kan hierdoor een heel andere, onverwachte wending krijgen, die je liever voorkomt. Het is daarom sterk aan te raden om vooraf altijd research te doen, voor je aan seks met mannen via internet begint. Kijk bijvoorbeeld op het Facebookprofiel van een man, zoek op internet naar informatie over de persoon in kwestie, enzovoorts.

Door voldoende research te doen vooraf, kun je met een veilig gevoel je eerste seksdate ingaan. Tijdens een eerste date is het belangrijk om je verwachtingen van seks met mannen kenbaar te maken, zodat je niet teleurgesteld raakt. Hoe vaak wil je bijvoorbeeld seks met een man hebben? Aan welke seksuele handelingen geef je de voorkeur tijdens een seksdate? Waar wil je afspreken voor seks met een man? Enzovoorts.