Trio dating

Vind een trio date

Een trio vinden blijkt niet altijd even makkelijk. Want waar ontmoet je nou precies de derde persoon, of wellicht wel twee personen voor de trio? Je kunt het natuurlijk altijd bij de plaatselijke kroeg of club proberen, maar de kans is groter dat je online een trio regelt. Online zijn er genoeg trio datingsites of trio dating apps beschikbaar om jouw trio op te zoeken. Hieronder hebben wij deze sites voor jou op een rijtje gezet zodat jij de juiste trio datingsite kunt vinden:


Veel mensen dromen van een trio date, maar voor veel mensen lijkt dit iets wat alleen mogelijk is in films. Zo zijn het voornamelijk mannen die ooit in hun leven hopen op een trio met 2 dames. Echter blijkt het dat ook veel stelletjes het spannend vinden om iemand toe te voegen voor een spannende nacht. Dit zijn voornamelijk heterostellen die opzoek zijn naar een vrouw voor de trio. Maar hoe vind je nu precies een trio?

Een trio date in het kort

Er zijn natuurlijk altijd mensen onder ons die nog nooit van een trio hebben gehoord. Hoogstwaarschijnlijk hebben die mensen, net als velen anderen, er dan ook nog geen ervaring mee gehad. Een trio date is een date met drie personen. In de meeste gevallen gaat het hier om twee vrouwen en één man en wordt de avond altijd op een ‘romantische’ wijze afgesloten.

Hoe kun je een trio date zoeken?

Onze grootouders konden dromen van een trio, maar ik in de meeste gevallen bleef dat bij dromen. Een trio date was in het verleden gewoon erg lastig te organiseren. De vrouwen stonden hier ten eerste minder voor open. Daar is momenteel wel verandering in gekomen. Het internet weet mensen met dezelfde behoefte telkens weer bij elkaar te brengen. Wat is het toch een prachtig medium..

Eigenlijk is het heel simpel. Via deze datingvergelijkingswebsite kun je verschillende datingswebsites vinden waar trio dating een optie is. Via een applicatie of de website van deze datingsplatforms kun je in contact komen met vrouwen of mannen die dezelfde behoefte hebben. Op deze manier kun je heel gericht zoeken en weten alle drie de partijen waar ze aan toe zijn.

En dan blijken er ineens ook een heleboel vrouwen open voor te staan. In het verleden dachten de vrouwen ongetwijfeld ook wel eens aan een trio, maar was dit nou niet echt een gesprek voor aan de etenstafel. Tegenwoordig kun je via het internet anoniem zijn en zie je de behoeften van vrouwen, die ze eigenlijk al jaren hadden, eindelijk boven water komen. Dat is positief. Want dat betekent dat er zowel vraag als aanbod is naar een trio date.

Hoe kies je de juiste trio datingswebsite?

Er zijn er nogal wat. Dat maakt het lastig om een datingwebsite uit te kiezen. Om deze reden zijn wij een datingsvergelijkingsmodule gestart. Via deze module kun je invullen wat je behoeften zijn en komt daar vervolgens een mooie lijst met datingswebsites uitrollen die jou mogelijk in die behoeften kunnen voorzien.

Wanneer je hormonen aan de deur beginnen te trekken, wil je nog wel eens impulsief zijn in je acties. In dit geval is het beter om alle datingswebsites langs te gaan om te kijken welke het beste bij je past. Ben je bereid om te betalen? Hoe belangrijk is anonimiteit voor jou? Deze vragen moet je niet onderschatten. Het laatste wat je wilt is dat iemand uit de buurt weet dat jij wel behoefte aan een trio hebt natuurlijk als je dit niet openlijk uitdraagt.

Privacy

Daar haken we gelijk een belangrijk punt aan, namelijk privacy. Natuurlijk wil jij niet dat iemand uit de buurt te weten komt van behoeften jij allemaal wel niet hebt. Dat snappen de datingwebsites ook. Daarom houden ze hier ook rekening mee. Je informatie komt dus niet zomaar op straat te liggen en bekenden die jouw profiel op een datingswebsite zien, hebben ongetwijfeld dezelfde behoefte. Dan is het gelijk al wat minder erg, niet?

Hierdoor beschermen de meeste datingsites jouw privacy door een abonnementsvorm aan te bieden. Jouw profiel komt terecht achter beschermd portaal en mensen kunnen van buitenaf dus niet bij jouw profiel terecht komen, dit kan enkel wanner zij zelf ook over een profiel beschikken.

Wat is de juiste tactiek?

De sleutel tot succes is lastig te vinden. Elke vrouw verschilt namelijk, waardoor je het beste gewoon jezelf kunt blijven. Verwacht in ieder geval niet de eerste week succes, maar geef het de tijd. Bij deze een aantal tips hoe jij zo snel mogelijk aan een trio date komt:

  1. Profiel – vrouwen (en mannen ook) hebben een hekel aan een leeg profiel. Kom op, leef je uit. Schrijf wie je bent en wat je doet. Geef daarbij aan wat je precies wilt, dan weet de ander ook wat ze kunnen verwachten. Hierdoor ontstaan er geen valse verwachtingen van een trio date.
  2. Een profielfoto – een goed gevuld profiel bestaat naast informatie over jezelf ook over een aantal goede profielfoto’s. Laat een realistisch beeld van jezelf waardoor niemand in een ‘catfish’ situatie terecht komt. Dit kan de date alleen maar tegoeden komen.
  3. Een goede openingszin werkt – neem even de tijd om een openingszin te bedenken. ‘Hoi, hoe gaat het?’, dat kan iedereen wel zeggen. Wat dat betreft moet je een beetje aan marketing doen ‘onderscheid je van de rest’. Wellicht heeft de ander iets interessant op zijn of haar profiel gedeeld waar je een gesprek mee aan kunt gaan.

Kortom; net als bij andere datingsites is een uitgebreid profiel erg belangrijk en verhoogt dit de kans op een trio date. Laat duidelijk weten waar je interesses liggen en wat je verwacht van een trio date. Ben je bijvoorbeeld een stelletje en ben je geïnteresseerd in een extra persoon voor jullie date? Geef dit vooraf aan en dan kan de date alleen maar meevallen.