Spannende date

Een spannende date lang geleden? Dan wordt het er maar weer eens tijd voor. Een spannende date houdt je in leven en geeft je die oppepper die je net even nodig had. Na afloop van een spannende date inclusief een uitbundige nacht kun ook jij er weer tegen aan. Zo zou het moeten zijn toch?

Zo zou het inderdaad moeten zijn. Maar hoe ga je in vredesnaam een spannende date regelen? Hoe weet je dat je op hetzelfde level zit? Dat zijn goede vragen die je beantwoord zult krijgen wanneer je verder lees. Wij vertellen je hoe het moet. Alleen de rest moet je wel zelf doen..

Vind een spannende date:


Wat wordt onder een spannende date verstaan?

De dimensie van een spannende date kan nogal uiteenlopen. Wat versta jij onder een spannende date? Aan de andere kant is het eigenlijk heel simpel. Er staat in principe niet voor niks ‘spannende’ voor. Stiekem weten we allemaal best wel wat daar mee bedoelt wordt.

Af en toe heb je er gewoon even behoefte aan. Zo’n moment zie je niet aankomen, maar die kan elk moment van de dag plotseling binnen komen. Het moment van ‘waarom slaap ik vannacht nou alweer alleen?’. Deze momenten zijn vanaf nu voorgoed voorbij als jij jezelf durft laten zien op het internet.

Hoe regel ik een spannende date?

Een spannende date is makkelijker geregeld dan gedacht. We weten allemaal dat vrouwen net als mannen zijn (en andersom). De behoefte voor een spannende date zijn dus van beide kanten aanwezig. Het wordt tijd om de juiste mensen eens bij elkaar te brengen en daar werk van te maken.

Voor het internettijdperk kon het nog wel eens onduidelijk zijn wat de bedoelingen waren tijdens een date. Je wist van jezelf heel goed wat de bedoelingen waren, maar kreeg totaal geen hoogte van je datepartner. Gelukkig is die tijd inmiddels voorbij.

En daar mogen we het internet voor bedanken. Het internet maakt het mogelijk om de date te regelen waar je naar op zoek was. Simpel weg, omdat het mensen die dezelfde behoeften hebben bij elkaar brengt. De tussenpersonen in dit geval zijn datingwebsites.

De zoektocht naar een datingwebsite

Als eerst is het van belang dat jij de datingwebsite uitkiest die bij je past. Daar kun je onze vergelijkingstool voor gebruiken. In het zoekvakje geef je aan waar je naar op zoek bent en vervolgens krijg je alle datingwebsites te zien die jou in die behoefte kunnen voorzien.

Klik nooit zomaar een datingwebsite aan. Je doet er goed aan om je eerst in de materie te verdiepen en goed na te denken wat je nou precies wil. Eén ding is duidelijk, je wil namelijk een spannende date. Maar hoeveel inschrijfgeld heb je daar voor over? Heb je al over privacy nagedacht? Bijna niemand stelt zich deze vragen af, maar ze zijn wel belangrijk om teleurstellingen te voorkomen.

Een succesverhaal

Onlangs hoorde ik het verhaal over Tim. Tim had al meer dan een jaar zijn relatie uit en op een gegeven moment begon het wel weer een beetje te kriebelen. In eerste instantie probeerde hij tijdens het uitgaan wat te regelen. Dit zonder resultaat. De vrouwen vonden de aandacht wel leuk, maar hij vond nooit de juiste vrouwen die exact hetzelfde wouden als hem. Daarbij vond die het ook altijd lastig om zijn intenties aan te geven.

Aanmelden bij een datingwebsite. Nee, hij zat er niet echt op te wachten. Maar de behoeften gingen nu wel erg op te spelen. Tim maakte een profiel aan bij een datingwebsite, koos een profielfoto en werkte zijn profiel bij. In het begin vond die het maar wat onwennig en wist die totaal niet hoe die een gesprek moest starten. Toen die eenmaal wist hoe die een gesprek moest openen, ging het veel makkelijker. Het gezegde ‘Een goed begin is het halve werk’ geldt hier echt. Vanaf nu is Tim altijd voorbereid en heeft die altijd een openingszin achter de hand. Inmiddels heeft Tim eens in de één á twee weken een spannende date. Noemen we dit geluk of is Tim gewoon een hele slimme jongen?