Relatieplanet

Niet honderden, niet duizenden, maar miljoenen mensen uit zowel Nederland als België zijn lid van datingsite Relatieplanet, dat is ontstaan in 2002. Met ruim achttien jaar ervaring is Relatieplanet niet alleen door verschillende consumentenorganisaties tot beste datingsite uitgeroepen, maar heeft de datingsite ook al meer dan elf jaar op rij, diverse awards en prijzen in de wacht gesleept die hen tot beste,- populairste-, en relatief goedkoopste datingsite uitreiken. Datingsite Relatieplanet heeft deze awards en prijzen tevens te danken aan zijn gebruiksvriendelijkheid, professionele matching en klantvriendelijke klantenservice, evenals aan de vele, lovende Relatieplanet reviews. Dankzij Relatieplanet zijn er al honderdduizenden nieuwe liefdes ontstaan, die door het ruime aanbod van Relatieplanet, grenzeloos met elkaar verbonden zijn.
Diverse redenen maken Relatieplanet tot het succesvolle dating platform dat het vandaag de dag is. Niet alleen is Relatieplanet de populaire datingsite met meer dan anderhalf miljoen gebruikers, waardoor de kans op het ontmoeten van jouw nieuwe liefde gestaag toeneemt, maar ook bieden de uitgebreide zoek- en filter functionaliteiten een eenvoudige weg naar het ontmoeten van jouw nieuwe match.  Zo kun je leden aan een lijstje met daarin jouw favoriete potentiële liefdes toevoegen, kun je gemakkelijk berichtjes naar hen sturen- en deze zo ook van hen ontvangen, en zou je tevens kunnen zien wie jouw profiel heeft bezocht, om zo in te kunnen spelen op wederzijdse interesse. Daarnaast is de datingsite, die inmiddels over 18 jaar ervaring beschikt, een van de meest ervaren datingsites, die middels hun ruimschootse ervaring, het gebruikersgemak doorgaans de jaren geoptimaliseerd heeft om zo de klanttevredenheid te vergroten.

Parship reviews & ervaringen

Uit Relatieplanet reviews en ervaringen is daarmee niet alleen gebleken dat datingsite Relatieplanet niet alleen geschikt is voor de jonge dater, maar voor daters van alle leeftijden. Hoewel de meeste reviews toonden dat een groot aantal van deze leden tussen de 35 en 65 jaar oud is, waarbij geen onderscheid wordt gemaakt met betrekking tot opleidingsniveau, geaardheid of voorkeur, is het wel degelijk mogelijk om jouw voorkeuren te filteren op leeftijd, dus ben je op zoek naar een veertiger? Geef dan aan dat je iemand zoekt tussen de 40 en 50 jaar, om zo jouw Relatieplanet ervaringen zo positief mogelijk te laten zijn.

Wat maakt Relatieplanet uniek?

Een van de vele aspecten waarmee Relatieplanet zijn gebruiksgemak en Relatieplanet ervaringen in tegenstelling tot zijn concurrenten een boost wenst te gegeven, is een dating coach die Relatieplanet leden helpt bij het vinden van de liefde. Voor hen die hier moeite bij ondervinden, biedt de datingcoach hulp bij het optimaal instellen van het datingprofiel, het openen van een gesprek- en het doorgaans voeren en tot stand houden van dit gesprek. De datingcoach helpt Relatieplanet leden middels videotrainingen op youtube, informatieve- en tevens inspirerende blogs en waardevolle tips onderaan de site, een handje op weg, om zo de kans op succes, toe laten toenemen. Alle drie de hulpmiddelen worden op een leerzame, maar toch humoristische manier weergegeven, waardoor succes met regelmaat gegarandeerd is. Heeft Relatieplanet bij jou ook zijn vruchten afgeworpen, maar vind je het lastig om jouw dates, zonder de Relatieplanet dating coach, tóch tot een succes te laten zijn? Regelmatig organiseert datingsite Relatieplanet evenementen waarop jij jouw potentiële liefde binnen een prettige sfeer kunt leren kennen. Een gezellig strandfeest, een dagje struinen door de dierentuin, gillend in de achtbaan, wegkwijnen bij die ene goede film… Relatieplanet organiseert, in tegenstelling tot zijn concurrenten, voor ieder wat wils, om hun leden het juiste duwtje in de rug te bieden.

Wat kost een lidmaadschap bij Relatieplanet?

Wanneer je er voor kiest om jouw liefdesleven een boost te geven door middel van datingsite Relatieplanet, kun je je volledig gratis aanmelden. Door je gratis aan te melden, kun je de site eenvoudig uitproberen en daarmee gratis op zoek gaan naar dé nieuwe gelukkige. Echter kun je door middel van deze gratis feature geen berichten naar andere leden sturen, waarmee een betaald abonnement aanbevolen wordt. Overigens is dit zeker de moeite waard, want Relatieplanet is in tegenstelling tot zijn concurrenten, relatief de goedkoopste. Tegen een klein bedrag per maand kun je zien wie jouw profiel bekeken heeft, alle foto’s bekijken, zowel berichten versturen als ontvangen, emoticons aan jouw berichten toevoegen, zien wie een lidmaatschap heeft afgesloten en wie gratis lid is, om zo te peilen hoe serieus de man of vrouw die jij op het oog hebt is, en krijg je tot slot leuke kortingen op de Relatieplanet evenementen, zodat je binnen de kortste keren bijna geheel kosteloos met jouw date op het strand- of in de achtbaan zit. De kosten voor Relatieplanet variëren van €24,95 tot €59,70. Zo betaal je voor 1 maand €24,95, voor 3 maanden €44,85 en voor 6 maanden €59,70.