Pepper

Het team achter datingsite Pepper zocht stad en land af naar dé datingsite voor de moderne generatie. Door de vraag ‘Wat moet je op een goede datingsite kunnen doen en wat mis je op de al bestaande datingsites?’ centraal te zetten én hierbij de vraag af te stemmen op een aanbod dat er nog niet bleek te zijn, besloot het team zélf op deze nog onbeantwoorde vraag in te spelen en daarmee dit aanbod te realiseren. Uit onderzoek bleek dat beeld en spontaniteit een pré zijn, dat clichés niet langer door de beugel kunnen en dat het op een datingsite minstens mogelijk moest zijn om jezelf te tonen zoals je ook daadwerkelijk bent. Met ‘de niet zomaar een datingsite’ als motto, refererend naar een uniciteit die datingsite Pepper in tegenstelling tot zijn concurrenten bezit, was de eerste stap van het ontstaan van datingsite Pepper gezet en werd er, in de onbeantwoorde behoefte naar een realistische en tevens overzichtelijke datingsite, voorzien. 

Pepper reviews & ervaringen

Uit Pepper reviews en overige Pepper ervaringen is gebleken dat 80% van de gebruikers van datingsite Pepper tussen de 25 en 45 jaar jong is. Niet alleen heeft datingsite Pepper deze doelgroep te danken aan de vlotte uitstraling waarover deze beschikt, want ook de mogelijkheden, evenals de moderne touch, vallen goed bij de online daters in de smaak. Iedere gebruiker van datingsite Pepper wil dan ook niets liever dan van hun online dating avontuur, een daverend succes maken. Waar menig datingsite enkel inzicht biedt in uiterlijke- en basiskenmerken, biedt datingsite Pepper de mogelijkheid tot een online kennismaking met meer diepgang. Volgens 89% van de daters op datingsite Pepper bestaat een ideaal dating profiel uit een combinatie van selfies, hobby’s en meerdere interesses van hun matches. Daarvan geeft 84% aan zichzelf ook zo te willen presenteren. Datingsite Pepper was datingsite Pepper niet als ze daar niet op in zouden spelen, waarmee de datingsite als eerste datingsite niet alleen een stukje wereldwijd web, maar ook een iOS én Android dating app heeft gelanceerd. Niet alleen op de site, maar ook in de app is er genoeg ruimte voor alle gewenste aspecten. Zo kun jij een extra dosis aan visualisatie, fanatieke hobby’s en ook niet onbelangrijk: leuke interesses met jouw potentiële matches delen. 

Wat maakt Pepper uniek?

Wanneer je besluit om op zoek te gaan naar de liefde door middel van datingsite Pepper, kies je ervoor jezelf te laten zien. De datingsite is ervan overtuigd dat beelden meer zeggen dan 100 woorden, en zeg nou zelf: niets is minder waar. Op Pepper kun je daarom niet alleen gemakkelijk laten zien wie jij bent, maar krijg je ook een goed beeld van andere singles, zodat je, wanneer jouw eerste date een feit is, niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Kenmerkend aan datingsite Pepper is de persoonlijke collage die je samen kunt stellen bij de tweede stap van het aanmaken van jouw datingprofiel. Op deze persoonlijke collage is niets te gek, dus plaats  wat je plaatsen kan. De mooiste foto’s van jezelf, de leukste vakantiekiekjes, die lieve foto van je hond, je favoriete muziekfragmenten… Jouw matches zien in een oogopslag wie jij bent, en wat je doet. Na het maken van jouw collage is het tijd om wederom te laten zien wie je bent, maar ditmaal door middel van woorden. Hierbij gaat het voornamelijk om algemene informatie, die buiten de gemiddelde gespreksstof omvalt, zoals je naam, opleidingsniveau en lengte. Ook krijg je hier de kans om te vertellen wat jij zoekt in jouw prins. Of prinses.

Kan je nog wel uren over jouw potentie doorratelen? Geen zorgen, datingsite Pepper helpt je graag op weg. Om jouw datingprofiel nóg completer te maken, kun je de persoonlijkheidstest invullen. Deze test helpt het Pepper datingsite systeem om jouw perfect match te vinden. En dat gaat dieper dan je naam opleidingsniveau en lengte. Heb je op basis van jouw profiel een match gevonden? Goed bezig! Om ongemakkelijke stiltes te voorkomen, voorziet datingsite Pepper jou van de juiste vragen die in de meeste gevallen tot leuke antwoorden leiden. Ijs gebroken: check. Nu je aan het daten geslagen bent, is het handig om te weten dat jij jouw matches bovenaan het scherm kunt bekijken. Hierbij krijg je ook meteen een overzicht van andere singles die bij je zouden kunnen passen, waarna je ze ook direct kunt laten weten dat je ze ziet zitten door op ‘like’ te klikken en te reageren door een persoonlijke reactie achter te laten. Vind je de singles die je voorbij swiped maar niets? Klik op ‘niet meer tonen’ en, geloof het of niet, datingsite Pepper zorgt ervoor dat ze niet langer tot de voor jou aanbevolen matches behoren. Iedere dag opnieuw zoekt datingsite Pepper dan ook nieuwe matches voor jou, want op datingsite Pepper zwemmen er genoeg vissen in de zee. 

Wat kost een lidmaatschap bij Pepper? 

Om datingsite Pepper te gebruiken, kun je gebruik maken van de gratis versie. Liked een premium-single jou, dan krijg je deze melding wel binnen, maar kun je er echter niets mee. Wens je dit wel te doen? Hoera, dat kan! Bij een betaald membership betaal je €25,- voor één maand, maar wens je het hele jaar door knappe singles te spreken, dan kun je er ook voor kiezen om een goedkoper abonnement van €102,- voor een heel jaar af te sluiten.