Parship

Jarenlang richtte Parship, ontstaan in 2000, zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Sinds 2015 richt Parship zich ook op een bredere doelgroep, waarin zowel jong als oud vrij is om via de site te zoeken naar een nieuwe partner. ‘De nummer 1 in serieuze relaties’, het motto waaronder datingsite Parship schuilgaat, refereert naar verschillende onderscheidingen en kernkwaliteiten van het dating platform. Niet alleen is de website gebruiksvriendelijk, heeft menig dater een goede ervaring met Parship en wordt er professionele matching geboden, maar ook zou het platform maar liefst een derde van zijn leden helpen aan een serieuze relatie, wat een hoog succesratio is in verhouding tot andere datingsites.

Waar is datingsite Parship uniek in?

Hoewel parship zowel voor jong als oud is, bestaat een groot gedeelte (een goede 76%) van de gebruikers toch wel uit leeftijden die doorgaans variëren van 30 jaar tot 55 jaar. Echter zijn er ook wel degelijk jonge daters te vinden op de datingsite, wat in combinatie met de relatief oudere doelgroep leidt tot een succesratio van 38%.  Parship geeft zelf aan dat 52% van de ingeschreven leden op de datingsite vrouw is. en 48% daarentegen man. Op de datingsite staan dus meer vrouwen dan mannen ingeschreven, waarmee Parship zichzelf, naast de hoge succesratio, onderscheidt van concurrenten, gezien het feit dat mannen op veel datingsites in de meerderheid zijn. Echter werpt de man/vrouw-balans op Parship daarmee zijn vruchten af, want dit percentage toont, met oog op de succesratio van 38%, aan dat de matchingformule van datingsite Parship goed in elkaar steekt en deze zorgt er dan weer voor dat daters die gebruik maken van Parship, ook daadwerkelijk een partner vinden middels gebruik van het dating platform. Mede door deze succesratio en de ontwikkelde matchingformule, behoort Parship tot een van de grootste online datingsites in Europa voor singles die op zoek zijn naar liefde die verder gaat dan enkel een eerste- en laatste date.

Parship reviews & ervaringen

Parship zegt als geen ander te weten welke aspecten belangrijk zijn voor relaties, waarbij hun matchingprincipe centraal staat en het doel om mensen samen te brengen die bij elkaar passen, geen seconde uit het oog te verliezen. Om dat te waarborgen, heeft Parship doorgaans de jaren een groot publiek gecreëerd, waarin hun publiek een maandelijkse interactie van meer dan 100.000 berichten per maand uitwisselt. Parship biedt dagelijks nieuwe contacten, waardoor leden bij Parship gedurende de dag actief zijn, waarbij er dagelijks ook nog eens veel nieuwe aanmeldingen bij komen, waardoor Parship leden dagelijks nieuwe partnervoorstellen ontvangen, om zo de succesratio te blijven verhogen. Uit Parship ervaringen en Parship reviews is dan ook gebleken dan merendeel van de Parship gebruikers tevreden is over zowel het gebruiksgemak als de succesratio van het dating platform. Wederom zorgt de verfrissende man/vrouw verhouding voor grote tevredenheid en schijnt ook de professionele hulp die geboden wordt op Parship, goed te zijn.

Verschillende aspecten zorgen er daarmee voor dat Parship relatief gezien beter scoort dan de rest. Niet alleen heeft Parship een prettige, uitgebreide berichtenmodule die veel weg heeft van standaard chat apps zoals Whatsapp, maar ook de persoonlijkheidstest die door Parship geboden wordt ter verduidelijking van voorkeuren en wensen, valt goed in de smaak. Tevens is de balans tussen man en vrouw stimulerend en wordt daten op Parship door Parship leden doorgaans ervaren als serieus, maar toch informeel en prettig. Daarnaast is ook de fotomodule van Parship een alternatief waarmee het dating platform zich van vele andere datingsites onderscheid. Alle foto’s die je op Parship plaatst worden beoordeeld en op basis van kwaliteit, daarna geplaatst – of afgewezen. Ook de informatieve blogs worden als prettig ervaren, waarbij de ruimschootse ervaring van Parship regelmatig opvalt door middel van de ook daadwerkelijk goed te gebruiken tips, die concreet en behulpzaam zijn. 

Wat kost een lidmaatschap?

De kosten van Parship lopen uiteen. Naast het gratis proefabonnement dat je af kunt sluiten, wordt een Parship Premium lidmaatschap aangeraden. Hierbij betaal je bij een lidmaatschap van 24 maanden 24,90 per maand, bij een lidmaatschap van 12 maanden 39,90 per maand en betaal je voor 6 maanden 44,90 per maand. Hoewel dit vrij prijzig is in tegenstelling tot concurrenten van Parship, is betalen in termijnen op Parship, in tegenstelling tot zijn concurrenten, dan weer wél mogelijk.