One night stand

Wie kent het niet uit films, van die spannende scenes waarin de knapste speler uit de film de ene na de andere man of vrouw mee naar huis weet te nemen vanuit een discotheek. In de praktijk blijkt het vinden van een one night stand een stuk ingewikkelder te zijn! Voor een one night stand dien je eerst een man of vrouw te versieren, vervolgens moet er vanuit beide kanten een bepaalde klik zijn en tot slot dien je degene mee naar huis te nemen. Daarbij wil je niet volledig onder invloed van alcohol zijn, om er een spannende avond van te kunnen maken. Niet alleen vinden veel mannen en vrouwen het moeilijk om iemand te versieren in het openbaar, ook is de stap om iemand mee naar huis te nemen voor een one night stand vaak een stap te ver. Heb jij al eens geprobeerd een one night stand mee naar huis te nemen? Hoe is dit bij jou bevallen?

Hoe kom ik aan een one night stand?

De vraag hoe je aan een one night stand kunt komen blijkt in de meeste gevallen de ingewikkeldste vraag te zijn. Er is namelijk niet een strategie om een man of vrouw te verleiden, aangezien iedereen uniek is. De een heeft charmes, de ander kan ontzettend goed dansen en weer een ander heeft een vlotte babbel. Ga bij jezelf op zoek naar je kwaliteiten, om een man of vrouw te kunnen versieren. Probeer in ieder geval altijd jezelf te blijven, acteer nooit! Vaak heeft een man of vrouw dit meteen door, wat je een stuk minder aantrekkelijk maakt. Wanneer je een sterke eigenschap voor jezelf gevonden hebt, is het tijd om naar de discotheek te gaan.

In de discotheek is geduld van groot belang! Stap niet direct op een man of vrouw af, maar oriënteer je op de omgeving. Wanneer je een leuke man of vrouw gevonden hebt, kun je een eerste poging doen om contact te maken. Denk aan het maken van oogcontact, een simpel duwtje in het voorbijgaan, enzovoorts. Vervolgens kun je proberen om een gesprek met diegene aan te knopen, te dansen of een drankje te doen. Dit biedt je de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en de eerste stap te zetten in het verleiden. Je zult hierbij in veel gevallen al snel merken of de interesse wederzijds is, of dat de betreffende man of vrouw geen interesse in je heeft.

Een one night stand mee naar huis

Over het algemeen zie je een one night stand van tevoren niet aankomen, waardoor je kamers wellicht niet helemaal netjes zijn opgeruimd. Probeer een one night stand naar de kamers te leiden die het meest opgeruimd zijn, zodat je niet direct een slechte indruk achterlaat. Vaak is er alcohol in het spel, waardoor de rotzooi in je huis minder snel op zal vallen! Probeer de verwachtingen en grenzen van een one night stand op te zoeken, door te praten of verschillende seksuele handelingen uit te proberen. Ga nooit verder dan de grenzen die iemand aangeeft of het toelaatbare, in het geval iemand sterk onder invloed van drank is. Alleen wanneer beide partijen het naar hun zin hebben, kan een one night stand succesvol zijn! Heb ook altijd veilige seks, zodat ongewenste zwangerschappen of soa’s voorkomen kunnen worden.

One night stand via internet

Het verleiden van een man of vrouw in een kroeg of discotheek is niet de enige manier om aan een one night stand te komen. Ook via internet wordt het steeds populairder om een one night stand te vinden, doordat het doorgaans als erg veilig wordt ervaren om het contact met een man of vrouw vanachter de computer te leggen. Je hoeft hierbij immers niet op iemand af te stappen, je bent niet afhankelijk van de eerste indruk die je achterlaat, enzovoorts. Daarbij heb je voortdurend de controle, doordat je een gesprek eenvoudig kunt beëindigen. Aan het vinden van een one night stand via internet kleven echter wel een aantal risico’s. Hoe weet je bijvoorbeeld zeker dat degene met wie je praat ook echt die persoon is? Je hebt hem of haar immers nooit eerder gezien. Om teleurstellingen en gevaarlijke situaties te voorkomen, is het raadzaam om vooraf voldoende informatie over iemand in te winnen. Bekijk zijn of haar profiel op Facebook, probeer binnen zoekmachine informatie te vinden, bel met hem of haar, gebruik de webcam, enzovoorts.

Er zijn verschillende datingsites die zich specifiek richten op het aanbieden van seksafspraakjes van een of twee nachten. Mensen die actief zijn op dergelijke netwerken zijn allemaal op zoek naar een one night stand, eventueel met de mogelijkheid om na de eerste keer een vervolgafspraak te maken. Wees je er echter wel van bewust, dat niet iedereen per definitie iemand zoekt voor een one night stand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *