Novamora

Novamora is een erotische datingsite die zich vanzelfsprekend richt op een doelgroep die zich bevindt boven de leeftijd van achttien jaar. Iedereen die zich in deze leeftijdscategorie bevindt kan op Novamora op zoek gaan naar de liefde, in alle vormen en maten. Dit maakt Novamora tot een datingsite waarop leeftijd slechts een getal is, waardoor er leden van alle leeftijden op Novamora te vinden zijn. Het hoofdkantoor van datingsite Novamora, Novamora B.V., is gevestigd in Nijmegen, waarbij Novamora tevens deel uitmaakt van Sexy Dating Networks, een netwerk dat ervoor zorgt dat datingsite Novamora gecategoriseerd wordt onder de erotische datingsites. Niet alleen wil dit zeggen dat je, in tegenstelling tot standaard datingsites, op Novamora dating op zoek kunt gaan naar een langdurige relatie, maar ook naar gezelligheid voor een avondje op zich. Tevens werkt Novamora, verbonden aan Sexy Dating Networks, samen met andere datingsites die naast Novamora zelf, ook onder dit netwerk vallen. De profielen van deze websites worden samengevoegd, waardoor Novamora dating over een relatief groot publiek beschikt. Belangrijk hierbij is om erop te laten dat jouw Novamora profiel, wanneer je deze aanmaakt, niet alleen op Novamora geplaatst wordt, maar ook op de overige datingsites die onder hetzelfde netwerk vallen. Daarbij is het wel mogelijk om jouw profiel zowel persoonlijk- als anoniem op te stellen, zodat je zelf het heft in handen hebt. Heb je een date aan de haak geslagen, maar is dating-succes met jouw datingskills niet gegarandeerd? Op Novamora dating is het mogelijk om je profiel tijdelijk af te schermen, om ongemakkelijke situaties te voorkomen. 

Net als veel andere datingsites tegenwoordig, heeft ook Novamora dating een app. Deze app kan gedownload worden op iedere moderne smartphone en biedt jou als Novamora dater dezelfde mogelijkheden als op de site, maar dan heb je Novamora dating áltijd bij de hand en kun je, gezien het feit dat de meeste mensen hun smartphone altijd bij de hand hebben, op deze manier altijd daten. Waar je ook bent! Zo kun je ook via jouw telefoon op zoek gaan naar jouw nieuwe liefde, jouw profiel eenvoudig linken aan je social media kanalen wanneer je jouw potentiële liefdes meer informatie over jouzelf wenst te geven, en ben je altijd bereikbaar.

Hoe werkt Novamora?

Een online datingprofiel aanmaken was overigens nog nooit zo gemakkelijk als op Novamora dating. Op de site van Novamora dating kun je een formulier invullen waarop gevraagd wordt of je een man of een vrouw bent. Heb je al een partner, maar zijn jullie samen op zoek naar iemand die de spanningspeil binnen jullie relatie weer een beetje toe doet nemen? Ook daarvoor kun je terecht op Novamora. Op Novamora dating kun je namelijk in tegenstelling tot veel concurrenten, ook aangeven dat je een stel bent die opzoek is naar een man of vrouw. De volgende vraag is vanzelfsprekend dus ook of je op zoek bent naar een man, vrouw of als single zijnde naar een stel, en vragen ze om je e-mailadres, zodat ze jouw inschrijving succesvol af kunnen ronden. Wanneer jouw inschrijven succesvol is afgerond, wordt het tijd om jouw profiel zo goed mogelijk op te maken. Hierbij is het belangrijk dat jouw profiel een goed beeld schetst van wie jij bent, en van wat je behoeftes en wensen zijn. Schrijf bijvoorbeeld een leuk verhaaltje die de interesse van jouw potentiële liefde(s) wekt, vertel leuke feitjes over jezelf, of stel een fotobord samen op jouw profiel die boekdelen spreekt. Is jouw profiel goed genoeg om andere daters te verleiden om jou een berichtje te sturen en heb je zelf al mannen of vrouwen op het oog waarmee jij wel een beschuitje zou willen eten? Goed bezig! Op Novamora dating kun je net zo gemakkelijk met jouw potentiële liefdes chatten, als dat je jouw online dating profiel aanmaakt. Klik simpelweg op de chatbox naast de foto van de persoon die jij wel ziet zitten, verstuur een goede openingszin en wacht op antwoord om te achterhalen of er een wederzijdse interesse aanwezig is. Stuurt hij of zij een berichtje terug, dan zit je goed en kun je er samen voor zorgen dat er een leuk gesprek ontstaat, die misschien wel weer tot een onwijs gezellige date leidt. En of dat in een one-night stand. eenmalige date- of een langdurige relatie eindigt, maakt op Novamora dating niet uit. Novamora is er namelijk zowel voor de erotische- als de serieuze dater.

Wat kost een lidmaatschap bij Novamora?

Ben je een held op sokken wat online dating betreft? Novamora is er dag en nacht om jouw nieuwe liefde tot een succesverhaal te maken. Naast de mogelijkheid om te daten via Novamora, kun je er tevens tips vinden die jou een handje op weg helpen en ook leuke prijzen en acties blijven daarbij niet ongezien. Zo is er een pagina met lopende acties, leuke dating activiteiten en toffe prijzen pakketten, zodat jij samen óf met je nieuwe liefde, een leuke prijs in ontvangst kan nemen.

In tegenstelling tot sommige datingsites waarop je regelmatig kosten kwijt bent aan jouw online datingavontuur, komen er als standaard Novamora lid geen kosten bij. Daten op Novamora als standaard lid is dan ook volledig gratis, tenzij je gebruik wenst te maken van de VIP sectie, waarvoor je een betaald lidmaatschap aanschaft. Waar je als standaard lid toegang hebt tot het aanmaken van een profiel, het bekijken van profielen en het versturen en ontvangen van berichten, komen daar als VIP-lid leuke features bij. Om een Novamora VIP te worden, betaal je een maandelijks bedrag van slechts 24,95.