Nieuwe relatie

Deze datingsite is een product van de firma Didio internet bv, het bedrijf richt zich op de ontwikkeling van internet diensten en heeft nog een aantal kleine datingsites onder zijn beheer. Het bedrijf is gevestigd in Utrecht waar ook het contact adres is van Nieuwerelatie.nl. Ook al is de site voor 18+ is over het algemeen de meeste inschrijver 40 jaar en ouder, en dat is dan ook de doelgroep waar men zich op richt. De site is ook redelijk eenvoudig van opzet en laag van prijs, de bediening en werking van de site is ook vrij makkelijk, wat het behoorlijk laag drempelig maakt. Dat neemt niet weg dat ze het afvoerputje zijn van de relatiesites maar omdat de gemiddelde leeftijd wat hoger ligt richten ze meer op een andere doelgroep die de andere sites enigszins links laten liggen.

Nieuwerelatie.nl is voor Nederlandse en Belgische leden, een leuk dingetje op de site is dat je gericht op provincie kan zoeken wat het vinden ven een date in de buurt wat eenvoudiger maakt, “daten in de regio” noemen ze dat. Op de site zitten geen ingewikkelde zoekmachines die voor jou een date zoeken, hier is het allemaal doe het zelf. De profielen op de site worden handmatig gecontroleerd wat enige tijd kan innemen voordat het profiel effectief zichtbaar en bruikbaar is, dus een plotselinge bevlieging om onmiddellijk te gaan daten word door hen wel in de kiem gesmoord. Ook heeft de site een systeem die fake profielen kan uitfilteren zodat ongewenste buitenlandse profielen geweerd kunnen worden.

De datingsite geeft aan dat ze je uitnodigen om de site eerst gratis uit te proberen, dit kan echter ook bij alle andere sites en de hoeveelheid mogelijkheden is ook niet echt erg groot. Een full membership is vergeleken met andere sites vrij goedkoop, de prijzen lopen uiteen van €14,99 voor 1 maand tot €45,- voor 6 maanden. Er zitten weinig extra features op de site behalve dat ze er een “chat-cafe” hebben en een “foto-muur”, het komt erop neer dat je zelf de geschikte kandidaat moet gaan zoeken.
De site heeft ongeveer 25.000 leden, veel minder als de andere sites maar de leden zijn wel vrij actief. De site is dat zelf niet echt, behalve dan het beheren van de site en het controlerende werk word er voor de leden niets georganiseerd. Kort gezegd de site is hoofdzakelijk voor 40+, is eenvoudig en goed betaalbaar.

Nieuwerelatie.nl in het kort:
Adres: Didio internet bv
Loeff Berchmakerstraat 40
3512 TE Utrecht
Telefoon: onbekend.
Contact: Door middel van het Servicedesk formulier.
App: Nee.

Het gratis profiel:
– Gratis inschrijven.
– Foto’s bekijken.
– Flirts sturen (een soort van like sturen naar andere profielen).
– profielen bekijken.
– Chatten in het chat-cafe.

Het full memebership:
Geen beperkingen, ook geen extra soorten van memberships.
1 maandag €14,99
3 maanden €29,97
6 maanden €45,-
Regelmatig hebben ze korting acties bij verlenging van het membership.
Pas op, ook hier geen geld terug bij vroegtijdige beëindiging en wordt de inschrijving automatisch stilzwijgend verlengd.