Lexa

Datingsite Lexa is onderdeel van het Franse Meetic, die dè Europese marktleider op het gebied van online dating is. Meetic kwam in 2002 op de markt en behoort sindsdien tot een van de grootste sites op het gebied van online dating. In 2002 vond de geboorte van dochterbedrijf Lexa plaats, waarbij Lexa dating zich doorgaans de jaren uitermate heeft ontwikkelt door op tactische wijze in te spelen op zowel de hedendaagse ontwikkelingen, als op de behoeften van hun members. Hierbij werd de tactische inspeling op vraag- en aanbod geen seconde uit het oog verloren, wat heeft geresulteerd in een goede balans, die er weer voor heeft gezorgd dat datingsite Lexa duizenden positieve Lexa ervaringen op zijn naam heeft staan. Aan de slogan van datingsite Lexa, ‘Lexa, de nummer in 1 in dating’, is dan ook niets gelogen, want de datingsite houdt maar al te graag eer aan zijn naam, en neemt daarmee tot op de dag van vandaag de bovenhand. Tevens is datingsite Lexa niet alleen aanleiding voor duizenden succesverhalen, want ook is de datingsite een succesverhaal op zich. Bij Lexa.nl gaat er geen dag voorbij waarop er vanuit het platform wordt gezocht naar nieuwe manieren om de kwaliteit van de online dating-service te waarborgen, om zo in het streven om jou aan een van de droom mannen-of vrouwen van datingsite Lexa te koppelen, te kunnen voorzien. 

Lexa app in Google Play store:
Download Lexa voor Android

Lexa ervaringen & reviews

Waarom daten op Lexa.nl regelmatig tot zulke succesverhalen leidt? De dating profielen op Lexa zijn duidelijk en gedetailleerd, waardoor je al snel meer ziet dan alleen de buitenkant. Lexa focust zich dan ook niet op één specifieke doelgroep, maar is er juist voor alle singles. Ongeacht hun gender, voorkeur of leeftijd! Hoewel deze diversiteit ervoor zorgt dat het aanbod van datingsite Lexa groter is dan de gemiddelde datingsite, wordt het vinden van een doeltreffende, nieuwe match, volgens vele Lexa reviews wél nog steeds als eenvoudig ervaren. Bij Lexa vind je namelijk singles gecategoriseerd op regio, waardoor de kans groot is dat jouw match in de buurt woont. De members van datingsite Lexa houden van humor met een korreltje zout, een goede dosis spontaniteit, en ook niet geheel onbelangrijk, eerlijkheid. Jouw complete, overzichtelijke, maar toch duidelijke profiel spreekt dan ook boekdelen en schetst een goed beeld van wie jij bent, wat je doet en waarvoor jouw potentiële droomman-of vrouw jou nu écht wakker mag maken. Een paar regels zijn dan ook genoeg voor het achterlaten van een goede indruk, waarmee de eerste stappen al snel zijn gezet. Belangrijk bij Lexa dating is dat je recht door zee- en voor je raap bent. Wees dan ook specifiek, want hoe meer zoekcriteria je invult, hoe groter de kans dat jouw prins- of prinses binnenkort voorbij komt rijden.

Wat maakt Lexa uniek?

Heb jij jouw droomman- of vrouw gevonden? Dan pas kan het échte werk beginnen. Het beginnen van een vlot gesprek kan echter lastig zijn, maar ook daar schiet Lexa.nl jou als member niet in te kort. Praten over details die jou aanspreken op het profiel van jouw nieuwe match of gemeenschappelijke interesses, zijn all-time ijsbrekers en doen het goed. Ook adviseert Lexa je om leuke feitjes over jezelf met jouw match te delen, te vragen naar wat hem zoal gelukkig maakt, én muziek ter sprake te stellen. Muziek is echter niets voor niets, samen met de liefde, een wereldwijd begrip. Valt jouw nieuwe match in de smaak? Lexa is het enige online platform dat niet alleen dates regelt, maar ze ook zelf organiseert. Dus heb je zin om in een comfortabele sfeer een hapje en een drankje te doen met jouw potentiële nieuwe liefde? Ga dan net als de 300.000 andere members die jou al voorgingen naar een van de Lexa Events! Krijg je alleen door het idee al klotsende oksels? Lucky you, want niet alleen worden deze events door het hele land gehouden, waardoor je ook zo weer de auto in kunt hoppen, maar ook mag je áltijd drie introducees meenemen. Gezellig, toch?

Wat kost een lidmaatschap bij Lexa?

Wanneer je het avontuur aangaat, kun je kiezen voor een gratis- of betaald profiel. Waar een gratis profiel in verhouding tot een bepaald profiel ietwat beperkt is, je hierop enkel de profielfoto en kortbondige tekst van jouw potentiële match kunt bekijken en de meningen verdeeld zijn over de werking van het gratis profiel, gaat het betaalde profiel gepaard met een handjevol voordelen. Niet alleen bezit de betaalde versie over niet drie, niet één, maar helemaal géén beperkingen, maar ook kun je kiezen voor een ‘control’ of ‘premium’ membership, die beide refereren naar hoe serieus dit dating avontuur voor jou nou eigenlijk is. Wat je voor zo’n betaald profiel betaald? Voor 1 maand betaal je €24,99, voor 3 maanden profiteer je van een ruimschootse korting en betaal je slechts €38,97, en voor 6 maanden ben je een klein bedrag van €59,94 armer, en een verrassend liefdesleven rijker.