Leren delen: de leukste seksspeeltjes als koppel

Seksspeeltjes werden oorspronkelijk ontwikkeld om alleen te gebruiken. De redenering die hier achter zat is niet zo moeilijk om te volgen: de speeltjes dienden om het masturberen leuker te maken en dat is toch iets dat je alleen doet? Gelukkig leven we vandaag de dag in een vrijere tijd en weten we dan ook masturberen iets is dat je met jouw partner kunt beleven. Sterker zelfs: de juiste seksspeeltjes kunnen die avonturen in de slaapkamer net nog beter maken. Seksspeeltjes om te delen: welke kan je als koppel nu echt gebruiken?

De penisringen

Een penisring heeft als doel de erectie te bevorderen en extra hard te maken. Het bloed stroomt minder goed door de penis en dat zorgt voor dit bijzonder effect. Waar een gewone penisring al goed is voor een koppel, de seks duurt langer en het orgasme is intenser, kan je dit nog een niveautje hoger brengen dankzij de vibrerende penisringen. Deze extra stimulatie is net wat je nodig hebt voor een wild bed-avontuur.

Draadloos genot

Is er iets geiler dan jouw partner helemaal gek maken? Speeltjes met een afstandsbediening zijn daarvoor dan ook geknipt. Je geeft de afstandsbediening aan jouw partner en de pret kan niet meer op. Lekker spannend ook om hier in gezelschap al wat voorspel mee te doen. Typisch voorbeeld van een dergelijke speeltje is het draadloos eitje. Een speeltje dat overigens ook voor mannen gebruikt kan worden. De eikel en de penis zelf zijn gevoelig genoeg om dit te gebruiken.

Dildo

Heb je er om de één of andere reden nog geen in huis? Dan is dildos kopen het eerste wat je hoort te doen. Deze oer klassieker is om een reden het meest gebruikte seksspeeltje ter wereld. Ook als koppel is het ontzettend leuk om dit speeltje te delen. Geef de man de controle over de dildo en een leuke avond is de enige zekerheid over wat volgt. De snelheid, de diepte, de controle zorgen ervoor dat de vrouw hoe dan ook schreeuwt voor the real thing na enige tijd. Laat jouw fantasie de vrije loop en geniet samen!