Jongeren

Dating onder jongeren, het is immens populair. Veel jongeren studeren of werken full-time waardoor ze weinig tijd hebben, toch gaan ze opzoek naar een spanning en dit doen ze steeds vaker d.m.v. datingsites en apps. Apps als Tinder doen het erg goed, maar ook datingsites als Pepper zijn erg populair onder jongeren.

Waarom jongeren dating?

Je zult je afvragen waarom jongeren daten, goede vraag! Je zou namelijk denken dat ze genoeg spanning tegenkomen in het uitgaansleven en of genoeg nieuwe mensen ontmoeten via andere wegen. In de praktijk blijkt dit echter niet zo te zijn. In het uitgaansleven vinden steeds minder jongeren een geliefde, de reden hiervan is onbekend. Jongeren zoeken dus andere mogelijkheden om spanning te vinden. Omdat datingsites tegenwoordig vaak gratis zijn is de drempel voor (arme)studenten / jongeren zeer laag om zich aan te melden bij een datingsite. Dit is dan ook de reden dat de datingsites populair zijn onder jongeren, omdat er geen kosten aan verbonden zijn! Dating organisaties zien deze ontwikkeling natuurlijk ook en het aantal datingsites blijven maar toenemen waardoor het voor jongeren soms lastig wordt welke site ze moeten gebruiken. Daarom kun je bij ons alle datingsites vergelijken om zo de beste datingsite eruit te vinden.

Tips voor jongeren

Jongeren bezoeken vaak voor het eerst een datingsite en hebben nog weinig ervaring, wij hebben daarom een aantal tips uitgeschreven:
– Staar je niet blind op één datingsite. Het aanbod wat op de ene misschien heel matig kan zijn zal op de andere misschien wel zeer groot zijn. Aangezien (vrijwel) alle datingsites toch gratis zijn raden wij het aan om je op meerdere sites aan te melden, het zou natuurlijk zonde zijn als je de liefde van je leven misloopt!
– Laat je niet foppen! Op datingsites zwerven soms ook nog wel eens wat nep-profielen rond. Bijvoorbeeld van mensen die niet als de ware persoon uit willen komen maar het toch spannend vinden om online te chatten. Je zult hier vaak onnodig veel tijd aanbesteden en er geen resultaat mee boeken! Hoe kun je dit zoveel mogelijk voorkomen?
1) Controleer al haar foto’s en komen deze overeen met social media profielen?
2) Heeft ze veel vrienden op haar gekoppelde social media profiel?
3) Google eens op de weergegeven naam en kijk of je bijbehorende informatie kunt vinden?