Gratis datingsites voor mannen

Online dating voor mannen heeft de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen in Nederland, zeker onder de oudere mannen. Waar men vroeger voornamelijk zijn heil zocht in de kroeg, zoekt men nu op internet naar de droomvrouw of droomman! Er bestaan tegenwoordig tal van online datingsites, waarop single mannen en vrouwen actief zijn. Zowel voor hetero’s, als voor homo’s, zijn er tientallen gratis datingsites om op zoek te gaan naar uw partner. In dit artikel zetten we de beste gratis datingsites voor mannen op een rijtje, zodat u een goed beeld krijgt van deze mogelijkheden.

Vooraf is het belangrijk om te weten, dat het inschrijven op datingsites voor mannen in vrijwel alle gevallen gratis is. Als u echter contact wil kunnen leggen met andere mannen of vrouwen, berichten wil kunnen sturen of foto’s wil bekijken, zult u een betaald account moeten nemen. De prijs voor een dergelijk account verschilt sterk per datingsite. Soms is het bijvoorbeeld mogelijk om een vast bedrag per maand te betalen voor het gebruik van alle extra features, in andere gevallen zult u losse credits moeten kopen om daarmee berichten te kunnen versturen.

Gratis datingsites voor hetero mannen

De meest populaire online, gratis datingsites voor mannen zijn Lexa, Relatieplanet en bijvoorbeeld Pepper. Deze websites bieden allen de mogelijkheid om u gratis aan te melden, waarna u met een betaald account berichten kunt sturen naar andere single vrouwen in het netwerk. De datingsites werken simpel en ook het aanmelden is vaak geen probleem! Het voordeel aan Pepper is dat deze website door ex-leden van een online datingsite gemaakt is. Zodoende sluit de website perfect aan op de wensen van iemand die zich bezighoudt met online dating voor mannen. Naast deze gratis datingsites voor mannen zijn er nog tal van andere voorbeelden. Het is aan te raden om vooraf goed te kijken wat anderen zeggen over een datingsite, zodat u niet met oplichters te maken krijgt.

Gratis datingsites voor homo mannen

Naast de gratis datingsites voor hetero mannen, bestaan er speciale datingsites voor homo’s. Wie weet vindt u op een van deze datingsites de man van uw dromen! Een goed voorbeeld van zo’n gratis datingsite is Xclub, waarop u zich gratis aan kunt melden, gratis profielen kunt bekijken, enzovoorts. Veel mogelijkheden die bij het merendeel van de andere online datingsites geld kosten. Andere voorbeelden van datingsites voor homo’s zijn de gayversie van Parship en van Lexa.