eDarling

Edarling is een grote internationale datingsite, de voor oorsprong Duitse relatie bemiddelaar heeft wereldwijd een behoorlijke dekking. Men beweert 13 miljoen inschrijvingen te hebben en dagelijks 2000 koppels samenbrengt.

De site richt zich op de wat meer op wat meer gestudeerde klanten tussen de 30 en 55 jaar, ze vinden van zichzelf dat ze de meest serieuze datingsite zijn, het blijkt ook wel bij het bezoeken van de site, de hoeveelheid aan “leesvoer” is behoorlijk groot. Er is erg veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de site en beweert een matching systeem te hebben die wetenschappelijk is onderbouwt. Men doet hun uiterste best om de juiste koppels te maken en mocht men langzamerhand radeloos zijn geworden is er nog een succesplan raadgever pagina en als het echt niet lukt om de juiste date te vinden geeft men zelfs nog “een niet, goed geld terug” garantie, dit is slechts een lokkertje omdat het om een contact garantie gaat en die vervalt al zodra je maar één “glimlach” heb toegezonden gekregen.

De profielen worden handmatig gecontroleerd op teksten en de foto’s die worden geplaatst. Obscene teksten en foto’s worden verwijderd en naar gelang de ernst wordt bekeken of je profiel wel of niet geheel word geblokkeerd/ verwijderd. Bij het aanmaken van het profiel word meteen gevraagd om een persoonlijkheid test in te vullen, waarna men al vrij snel matchende profielen krijgt voor geschoteld. De aanmelding is gratis, door het invullen van de test en je profiel moet je er wel enige tijd voor uittrekken om alles juist op de site te krijgen. In de gratis versie kan je alleen het profiel van de andere bekijken en geen foto’s, en mocht dit al bevallen mag je degene 5 vragen stellen. Uitermate beperkt allemaal, dus wil men toch meer weten zal men toch het premium membership moeten aangaan. Echter zijn de kosten behoorlijk hoog, voor het lidmaatschap van 1 maand betaal je al €129,90 en voor een jaar €298,80. Voor dat bedrag krijg je wel een behoorlijk grote begeleiding om de juiste partner te kunnen vinden en een uitgebreide site met heel veel mogelijkheden om gericht te zoeken naar de voor jou specifieke date.

Adres:Affinitas GMBH
klantenservice: Kohlfurterstrasse 41/43 10999 Berlijn.
Telefoon: +49 30 868 000 175
Fax: 020 8940 850
Email: Alleen door middel van het contact formulier of via support@edarling.nl

Gratis profiel aanmaken:
Heel erg beperkt. Voorgestelde profielen kunnen bekeken worden maar alleen geen foto’s. Bevalt het voorgestelde profiel kan men vijf vragen stellen of een glimlach versturen.

Premium membership:
Kosten zijn vrij hoog. Gericht op hoger opgeleiden.
De kosten: 11-12-2014
1 maand €129,90
3 maanden €179,70
6 maanden €209,60
12 maanden €298,80
de betalingen gaan naar een Duitse bankrekening waardoor het overschrijven enkele dagen kan duren.
Ondanks dat Edarling een niet goed geld terug garantie geeft is dit in werkelijkheid lastig te realiseren, het gaat om een contact garantie, dus zodra er iemand maar 1 glimlach naar je heeft verzonden is de garantie al voorbij.
De inschrijving wordt automatisch verlengt, en bij vroegtijdige beëindiging wordt er geen geld terug gestort.