De beste standjes voor een langere vrijpartij

Veel mannen hebben last van vroegtijdige ejaculatie. Dit seksuele probleem speelt naar schatting onder 20 tot 30% van de Nederlandse mannen. Met name bij jonge mannen is het probleem van een vroegtijdige ejaculatie groot, dit seksuele probleem komt dan ook het meest voor bij mannen voor het 40e levensjaar. Onervarenheid en onzekerheid over de bedprestaties ligt bij deze groep mannen vaak ten grondslag aan de vroegtijdige ejaculatie. Deze mannen komen vaak al binnen een of twee minuten na de penetratie klaar.

Seks is een samenspel. Als man wil je niet alleen zelf plezier aan seks beleven, je wilt ook dat je partner hier plezier aan beleeft. Als zij plezier aan de seks beleeft dan zal ze vaker seks willen en niet buiten de deur naar bevrediging gaan zoeken.

Om je partner in bed te plezieren zal je moeten weten hoe je je partner kunt stimuleren en bevredigen. Omdat vrouwen, doorgaans, nu eenmaal minder snel tot bevrediging komen is het hierbij ook belangrijk dat je het lang genoeg kunt volhouden. Voor veel mannen is dat lasting. Daarom zullen we je in dit artikel een aantal standjes leren waarmee je je partner niet alleen stimuleert maar waarmee je het ook langer volhoudt.

Het lepeltje
Door in een rustig tempo te vrijen wordt het orgasme langer uitgesteld. Het lepeltje is daar bij uitstek een geschikt standje voor. Bij het lepeltje lig je beide op de zij als lepeltjes tegen elkaar aan. Als man lig je hierbij achter de vrouw welke haar rug naar je toegekeerd heeft. Deze houding zal ervoor zorgen dat je alleen maar in een laag tempo kunt stoten waardoor er minder stimulatie van de eikel is, dit zorgt ervoor dat je het langer vol kunt houden.

De amazone
Bij de amazone zit de vrouw op de man die op zijn rug ligt. Dit standje zorgt ervoor dat de vrouw goed van het vrijen kan genieten en is daarom voor veel vrouwen een favoriet standje. Voor mannen biedt dit standje ook genot en omdat zij zich bij dit standje goed kunnen ontspannen, de vrouw doet bij dit standje het werk, kan het orgasme beter uitgesteld worden.

Het missionarisstandje

Het missionarisstandje is het meest bekende standje. Bij dit standje ligt de man boven op de vrouw. Bij dit standje heb je als man controle over het tempo waarin gevreeën wordt. Omdat er controle over het tempo is zal de man beter instaat zijn het hoogtepunt uit te stellen. Om het hoogtepunt uit te stellen kan over gegaan worden op een rustiger tempo over er kan afgewisseld worden met pauzes.

Een andere strategie welke goed werkt is het afwisselen van standje op het moment dat voelt dat je het point of no return begint te naderen. Op deze manier bouw je op een natuurlijke manier een pauze in waardoor er wat druk van de ketel wordt afgehaald.

Het lapdance standje
Voor dit standje moet de man op een stoel of op de rand van het bed gaan zitten. De vrouw zit op zijn schot met haar voeten op de grond zodat ze op en neer gaande of draaiende bewegingen kan maken. Omdat, net zoals bij de amazone, de vrouw het werk doet kan je je als man goed ontspannen. Omdat je je goed kunt ontspannen kan je beter het orgasme uitstellen. Het lapdance standje is tevens erg plezierig voor vrouwen omdat zij in deze houding goed de clitoris kunnen stimuleren.

Ongeacht het standje welke gekozen wordt is het altijd een goede strategie om tijdens het vrijen van standje te wisselen. Om het hoogtepunt uit te stellen is het zaak dat er minder of geen stimulatie plaats vindt op de momenten dat je het hoogtepunt begint te naderen.

Er zijn ook standjes welke er juist voor zullen zorgen dat je eerder het hoogtepunt bereikt. Als je van jezelf al snel klaar komt dan kun je deze standjes maar beter vermijden. Deze standjes zijn:

Op zijn hondjes
Voor veel mannen en vrouwen is op zijn hondjes het favoriete standje. Bij dit standje kan je maximaal diep penetreren. Dit zorgt bij zowel mannen als vrouwen voor veel genot. Door de diepe penetratie wordt de penis maximaal gestimuleerd wat er voor zal zorgen dat het hoogtepunt snel bereikt wordt. Dit standje leent zich tevens niet goed om je goed te kunnen ontspannen wat ook een voorwaarde is om het hoogtepunt goed te kunnen uitstellen.

Het schildpad standje
Bij deze naam zal je misschien denken dat dit een standje is waarbij je langzaam seks hebt. Maar laat je niet misleiden door de naam, bij dit standje zal je namelijk de eikel maximaal stimuleren waardoor je snel klaar zult komen. Bij het schildpad standje lig je boven op de vrouw welke ook op haar buik ligt. Bij dit standje liggen de benen van de vrouw tussen de benen van de man. Je kan dit ook andersom doen, dan heet het standje het terreinverkenningsstandje. In beide gevallen zal de eikel maximaal gestimuleerd worden waardoor het hoogtepunt ook snel bereikt zal worden.

Dit standje kan je dus maar beter mijden als je van jezelf al snel klaarkomt. Dit standje is geschikt voor een vluggertje.

Het boorstandje
Bij dit standje zit de man half zitten op zijn knieën. De vrouw ligt op haar rug met haar benen omhoog, deze kan ze laten rusten op de schouders van de man. Omdat de benen van de vrouw omhoog worden gehouden wordt de vagina strakker. Dit standje zorgt ervoor dat er een diepe penetratie mogelijk is. De diepe penetratie in combinatie met de vagina welke strakker zal aanvoelen zorgen voor een heftige stimulatie van de penis. Het zal dan ook zeer moeilijk zijn om met dit standje de ejaculatie uit te stellen.

 

Bron: https://escort-angels.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *