Datingsites Nederland

De afgelopen jaren is het aantal datingsites in Nederland flink toegenomen, door de groeiende populariteit van het online daten. Enerzijds brengt dit het voordeel met zich mee dat u als single een grotere kans maakt om uw ideale man of vrouw te vinden, anderzijds is het soms erg onoverzichtelijk welke datingsite het meest geschikt voor u is. Wilt u een datingsite met single mannen en vrouwen van uw eigen leeftijd, of bent u bijvoorbeeld op zoek naar iemand die iets jonger of ouder is? Daarbij zijn er datingsites voor zowel bi’s als ook voor hetero’s, evenals speciale datingsites voor enkel hetero’s of homo’s/lesbiennes. Afhankelijk van uw eigen wensen kunt u uit een van de vele datingsites in Nederland kiezen! Om het u iets makkelijker te maken zetten we hieronder een aantal voorbeelden van geschikte datingsites in Nederland voor u op een rijtje. Wellicht vindt u op een van deze websites de ideale man of vrouw, om de rest van uw leven mee te delen!

Betrouwbare datingsites in Nederland

Er bestaan in Nederland een aantal grote datingsites, die als zeer betrouwbaar en goed kunnen worden aangemerkt. Een voorbeeld van zo’n datingsite is bijvoorbeeld Relatieplanet.nl, een van de grootste datingsites van dit moment. Relatieplanet.nl biedt een goed overzicht, geeft een heldere profielweergave van singles en is relatief goedkoop, vergeleken bij andere datingsites. U kunt overigens altijd gratis een account aanmaken, maar dient te betalen voor extra functies zoals de mogelijkheid om berichten te sturen naar andere singles.

Ook Lexa en Pepper zijn betrouwbare datingsites in Nederland. Het fraaie aan Pepper is dat deze datingsite nog relatief jong is en is opgericht door vijf ervaringsdeskundigen op het gebied van online dating. De ervaringen die zij zelf hebben opgedaan tijdens het online daten hebben ze samengevoegd in een eigen datingsite: Pepper. Bij het oprichten van Pepper heeft het vijftal hulp gekregen van RTL, wat de website nog betrouwbaarder maakt.

Nog meer voorbeelden van betrouwbare datingsites zijn: E-darling, E-matching, Victoria Milan, Secondlove.nl en Parship.nl. Let wel, sommige datingsites zijn enkel geschikt voor een bepaalde doelgroep. Zo richt Secondlove.nl zich bijvoorbeeld voornamelijk op mensen, die al een relatie hebben en daarnaast op zoek zijn naar een tweede liefde. Ook voor homo’s zijn speciale datingsites in Nederland, zoals Gayparship.nl.

Pas op voor oplichting
Naast de betrouwbare datingsites in Nederland zijn er helaas ook een aantal minder betrouwbare websites actief in de branche voor online dating. Dergelijke websites rekenen hoge kosten voor het leggen van contact met single mannen en vrouwen. Wanneer u een lang contact hebt gehad met deze singles, blijkt dat de single geen echt persoon is, maar een geautomatiseerd systeem. Een grote teleurstelling voor u en daarnaast een erg kostbare! U bent immers veel geld kwijt aan het versturen van berichten naar dergelijke geautomatiseerde profielen.

Het is om deze sterk aan te raden om enkel te kiezen voor datingsites in Nederland met een betrouwbare reputatie. Onder meer het televisieprogramma Kassa heeft onderzoek gedaan naar betrouwbare datingsites. De datingsites uit Nederland die eerder in dit artikel zijn genoemd, zijn hier goede voorbeelden van!

Wil jij gratis en onafhankelijk datingsites vergelijken? Bekijk dan de homepagina voor de volledige vergelijker en laat ons je helpen bij jouw keuze!