Datingsite aanbiedingen & Kortingen

Een steeds grotere groep single mannen en vrouwen is actief op online datingsites. Dit is niet voor niets! Met de online datingsites is het voor singles steeds makkelijker geworden om met andere singles in contact te komen. Waar je vroeger het lef moest hebben om op iemand anders af te stappen in een kroeg of uitgaansgelegenheid, is dat tegenwoordig niet meer nodig. Daarbij kom je nu niet meer alleen met mensen uit je omgeving in contact, maar vind je ook singles uit andere provincies of zelfs andere landen! Naast de vele voordelen van online datingsites zitten er ook een aantal nadelen aan. Zo is de kans dat je tegen nepprofielen aanloopt steeds groter en dien je tegenwoordig te betalen voor het versturen van berichten of het bekijken van andermans profielen. Reden genoeg om te zoeken naar datingsite aanbiedingen, waarmee het vinden van leuke single mannen en vrouwen plotseling een stuk voordeliger wordt.

Waarom moet ik betalen voor datingsites?

Het is niet voor niets dat datingsites je laten betalen voor het bekijken van profielen, het versturen van berichten naar andere leden, en tal van soortgelijke diensten. Door kosten te rekenen voor dergelijke functies wordt het voor nepprofielen steeds minder aantrekkelijk om actief te zijn op de datingsite. Daarbij hebben online datingsites het geld nodig om de datingsite verder te kunnen ontwikkelen. Met de datingsite aanbiedingen die verschillende online datingsites aanbieden, hoeft het gebruik van een online datingsite gelukkig niet duur te zijn.

Nepprofielen zijn profielen van criminelen, die mensen geld afhandig proberen te maken door slim in te spelen op hun emoties. Denk bijvoorbeeld aan mensen die beweren geld nodig te hebben voor een operatie die hun kind moet ondergaan. Doordat je steeds meer verliefd raakt op zo iemand, wordt het verleidelijk om geld over te maken voor deze operatie. Wanneer je het geld eenmaal overgemaakt hebt, hoor je in de meeste gevallen niet meer van de persoon op wie je verliefd dacht te zijn. Dergelijke mensen willen vanzelfsprekend zelf geen geld verliezen aan het gebruik van een datingsite, waardoor zij liever kiezen voor datingsites zonder kosten en zonder datingsite aanbiedingen.

Verschillende soorten datingsite aanbiedingen

Datingsite aanbiedingen komen in tal van verschillende soorten voor. Je dient immers ook voor verschillende soorten functies te betalen binnen online datingsites! Een goed voorbeeld van een datingsite aanbieding die regelmatig voorkomt is de aanbieding waarbij je meerdere berichten voor hetzelfde aantal credits naar andere leden kunt versturen. Zo krijg je de kans om meerdere van je matches een bericht te sturen, waardoor de kans op een succesvolle match toeneemt. Ook kun je credits inslaan om langer in contact te kunnen blijven met je favoriete match binnen een datingsite.

Soms wordt de datingsite aanbieding letterlijk aangeboden als “tweemaal zoveel berichten voor dezelfde prijs”, terwijl je bij andere datingsite aanbiedingen de kans krijgt om het aantal credits wat je koopt te laten verdubbelen. Vaak worden deze datingsite aanbiedingen rond een bepaalde periode in het jaar aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan Valentijnsdag! Rond Valentijnsdag gaan veel single mannen en vrouwen op zoek naar een leuke match om Valentijnsdag mee door te kunnen komen. Daarbij wil je matches binnen een datingnetwerk op deze dag wellicht een extra berichtje versturen.

Datingsite aanbiedingen voor abonnementen

Op sommige online datingsites kun je berichten versturen aan de hand van losse credits die je aan kunt schaffen. Bij andere datingsites sluit je een abonnement voor een of meerdere maanden af, waarbij je onbeperkt gebruik kunt maken van de verschillende functies die een datingsite je biedt. Ook binnen deze datingnetwerken worden vaak verschillende datingsite aanbiedingen aangeboden. Ditmaal gaat het niet om tweemaal zoveel berichten die je kunt versturen, maar om een korting op je abonnementsprijs. Zo wordt het bijvoorbeeld erg aantrekkelijk om je abonnement voor een datingsite met een aantal maanden te verlengen. Ook als je betaalde lidmaatschap bijna afloopt bij een online datingsite zal je in veel gevallen een datingsite aanbieding aangeboden krijgen om je lidmaatschap nog eens te verlengen.

Het is niet altijd aantrekkelijk om je abonnement ook daadwerkelijk te verlengen. Wellicht heb je inmiddels een leuke match gevonden, of praat je via andere apps (Whatsapp, Facebook Messenger, Skype, etc.) met je favoriete match. In zo’n geval kun je de datingsite aanbieding beter naast je neerleggen en kijken of je huidige match in de toekomst wellicht je vaste partner wordt. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je altijd profiteren van nieuwe datingsite aanbiedingen binnen je favoriete datingnetwerk.

Tip: vaak is het op datingsites met abonnementen zo dat het voordeliger voor je wordt, als je een abonnement direct voor meerdere maanden afsluit.

Hoe blijf ik op de hoogte van datingsite aanbiedingen?

Datingsite aanbiedingen worden in de meeste gevallen per e-mail gecommuniceerd met de leden van een datingsite. In sommige gevallen komt het voor dat je de datingsite aanbieding in een pop-up op de datingsite voorbij ziet komen, of als een schermpje tijdens het bestellen van nieuwe credits. In sommige gevallen worden er datingsite aanbiedingen aangeboden voor nieuwe leden van een datingsite. Er zijn op internet verschillende websites te vinden, waarop je deze aanbiedingen voor nieuwe leden met elkaar kunt vergelijken. Zo weet je precies op welke datingsite je de beste aanbieding aangeboden krijgt!