Dating tips – Voordeeluitjes voor de perfecte date!

Daten, het is leuk spannend en helemaal van deze tijd. Van deze tijd? Daten is toch van alle tijden? Ja dat is helemaal waar, want hoe zijn anders al die stellen bij elkaar gekomen. De voortplanting van de mens gaat immers gewoon door en is het een natuurlijk proces.

 

Ook al lijkt het niet op een natuurlijk proces wanneer je al die dating sites en reclames moet geloven. Toch is genegenheid iets wat we als mens gewoon nodig hebben. Het vinden van de juiste partner, iemand die bij je past is dus erg belangrijk.

Daten is nu veel makkelijker dan vroeger.

 

Er wordt tegenwoordig veel meer en makkelijker gedate. Voor het internet er was, ging dit heel anders. Mensen ontmoeten elkaar nog overal en nergens en stonden ook meer open voor een spontane ontmoeting of versierpoging. Je kwam elkaar tegen in de supermarkt, in de kroeg of in een sportschool. Het deed er eigenlijk niet echt toe. ALs die klik er maar was.

 

Toen kwam er ineens het internet. Voor veel mensen de perfecte manier om naar een partner te zoeken. Of dit nou om een relatie of alleen seks ging, op het internet konden de

mensen die verlegen waren zich veel beter uiten en ook op zoek gaan naar een ideale partner. Toch ruste er in het begin van het internet een taboe op deze manier van dating.

 

Hoewel mensen die verlegen waren en veel mannen het juist erg leuk en spannend vonden om op deze manier te daten en iemand te leren kennen. Moesten veel vrouwen hier nog niets van weten. Het was vreemd, gevaarlijk en onpersoonlijk. Lees daarom ook ons artikel over hoe je veilig online daten kunt.

 

Inmiddels herken je daar niets meer van terug en lijkt het juist of het internet de belangrijkste manier is om een date te vinden. Je kunt tenslotte door duizenden profielen van kandidaten scrollen zonder dat dit teveel tijd kost. Daten via datingsites is daarom erg makkelijk geworden, maar tegelijkertijd ook spannend.

Na de online klik.

 

Toch komt er na de online klik een moment waarop je daadwerkelijk elkaar in het echt gaat ontmoeten. bij de een gaat en kan dit sneller als bij de ander. Na veel online gechat en elkaar leren kennen via je favoriete datingwebsite. Wordt het nu tijd voor een echte ontmoeting om te kijken of die online klik er in het echt ook is.

Je gaat op date wat nu?

 

Zolang het online is blijft alles makkelijk, je hebt nog niets te verliezen en durft alles tegen elkaar te zeggen. Wanneer je iemand niet mag dan skip je door of reageer je gewoon niet meer. Bij een echte ontmoeting staat er ineens toch meer op het spel. En zijn we minder hard. Daarnaast wil je indruk maken op je potentiële partner.

 

Wat essentieel is is dat je nu een leuke date bedenkt. Wat ga je met hem of haar doen? Er zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden en hoeft een standaard etentje of een bioscoopbezoek niet het enige te zijn wat je kunt doen op een date.

 

Bezoek een pretpark.

 

Hoewel je elkaar nog beter wilt kennen. En dit het beste lijkt te gaan wanneer je ergens afspreekt om wat te gaan drinken en genoeg tijd neemt om te praten. Is een date waarbij je een activiteit onderneemt soms een nog betere test om iemand te leren kennen. terwijl je in een pretpark in verschillende attracties gaat, heb je genoeg tijd om met elkaar te praten. Zo kom je achter elkaars angsten, wat je wel en niet leuk vindt. Of iemand geduld heeft en dat soort zaken.

 

Een rondvaart.

 

Boek een rondvaart. Of je nu wel of niet uit Amsterdam komt. Een rondvaart is altijd leuk. Ook Wanneer je al je hele leven in Amsterdam woont. Amsterdam ziet er namelijk vanaf het water ineens heel anders uit. Normaal loop je langs de grachtenpanden en kijk je maar zelden omhoog. Vanaf het water zie je de straten en de huizen ineens vanuit een heel ander perspectief. Daarnaast is een rondvaart perfect om elkaar beter te leren kennen en is er altijd genoeg stof om over te praten.

 

Theater.

 

Een filmpje pakken is natuurlijk wel heel erg cliché. De befaamde bioscoop kus ook. Doe het daarom eens anders met een theater voorstelling. Hier maak je meer indruk mee op je date dan met een bioscoopvoorstelling. Probeer wel eerst uit te vogelen waar je potentiële toekomstige partner van houdt. En wanneer het lukt om een theatervoorstelling te vinden die aan zijn of haar interesses voldoet dan maak je direct nog veel meer indruk.

 

Neem een workshop pottenbakken.

 

Hoe vet is dat? Iets doen wat je (bijna) nooit doet. Alles behalve cliché en super leuk. Ga samen naar een workshop pottenbakken. Samen lekker vies worden, gek doen en creatief bezig zijn is een perfecte combinatie voor een ideale date. Daarnaast zal je date het erg leuk vinden dat je met zo’n creatief idee komt.

Wandelen.

 

In tegenstelling tot een drankje of een hapje doen tijdens een etentje in een restaurant. Is het maken van een wandeling net zo productief als het op elkaar leren kennen aankomt. Daarnaast is het nog gezond ook. ga daarom een wandeling maken in een leuke omgeving zoals een mooie Nederlandse stad of een mooi natuurgebied. Nederland heeft wat dat betreft genoeg te bieden. Bij bespaardeals kun je kortingen op leuke uitjes vinden en zo inspiratie op doen om er leuk op uit te gaan in Nederland.

 

Zo kunnen we nog wel even doorgaan met leuke uitjes opnoemen om je date mee te imponeren. Het belangrijkste is om creatief te zijn en alles behalve cliché. Toch is dit per persoon weer erg verschillend. Want iets dat voor de meeste mensen cliché is. Hoeft dat niet voor iedereen te zijn. Sommige mensen daten bij de Mcdonalds en ook daar is niets mis mee. Het gaat er vooral om dat je een leuke tijd met elkaar hebt, elkaar leert kennen en wie weet vind je zo wel de liefde van je leven.