Daten? Niet meer via het web!

Smart-phone geeft de voorkeurNa al deze leuke tips om de ware te vinden kunnen we het kopje datingwebsite wel afschrijven. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat 80% van de daters via de telefoon afspreekt. Dit gaat niet alleen veel gemakkelijker en sneller, het is ook nog eens gratis. Tijdens de komst van populaire dating-apps als Tinder en Grindr is er een enormedaling bij de reguliere datingwebsites. Gek? Nee! Welkom in 2015, waar je op datingwebsites flink mag betalen om te kunnen reageren of om foto’s te bekijken.

Zuinige daters
Willen wij Nederlanders ook geen cent uitgeven om de ware te ontmoeten? Gratis geeft bij Nederlanders toch weer de voorkeur, uit het onderzoek is ook gebleken dat niet alleen geld een rol speelt maar ook de gebruiksvriendelijkheid van het medium. Kijken we naar beide apps, dan is de functionaliteit ook enorm toegepast op een breed publiek. Jong en oud kunnen gemakkelijk in contact komen met hun smart-phone. Kijken we naar apps zoals Tinder dan zijn er maar weinig functies en enorm doelgericht.

Maar in welke App- of Playstore vind je deze apps?
Sinds de Google Playstore update sinds 2014 is er een nieuwe wetgeving over het verspreiden van 18+ Apps op het internet. Deze heeft er voor gezorgd dat veel dating en 18+ gerelateerde Apps zijn verdwenen in de stores. Jammer, want nu worden er prachtige apps onbenut. Op de website van Free Porn Apps staan alle apps die uit de online app stores zijn gehaald. Zo kun je zonder registratie apps downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *