Betrouwbare online datingsites

Wanneer u begint aan het zoeken naar een geschikte single man of vrouw via het internet, wilt u zeker weten dat u zich aanmeldt bij een betrouwbare datingsite in Nederland of België. Door de wildgroei aan online datingsites is het tegenwoordig echter niet altijd even makkelijk om een betrouwbare datingsite te vinden. Op veel van deze minder bekende datingsites zijn nepprofielen actief, waarbij u vaak flink moet betalen voor het versturen van berichten naar deze leden, het bekijken van foto’s, enzovoorts. Zonde, want net als u denkt een leuke single gevonden te hebben, blijkt u te zijn bedrogen door een nepprofiel! Om u op een vertrouwde manier een nieuwe man of vrouw te laten vinden, zetten we op deze pagina een aantal betrouwbare datingsites voor u op een rijtje.

Bij veel van deze betrouwbare datingsites kunt u een gratis account aanmaken, maar dient u uw profiel te upgraden om foto’s van andere gebruikers te kunnen zien, berichten te kunnen sturen naar andere leden, enzovoorts. Hoewel het vanzelfsprekend jammer is dat u dient te betalen voor het vinden van een geschikte partner, biedt dit wel meer zekerheid. Nepprofielen zullen immers minder snel actief zijn op websites waar zijzelf moeten betalen voor het versturen van berichten.

Betrouwbare datingsites in Nederland
Een van de meest betrouwbare datingsites in Nederland is wellicht Pepper, een relatief jong online datingnetwerk wat pas enkele jaren bestaat. Pepper werd opgericht door vijf ervaren datingexperts, die zelf ook jaren aan online dating hebben gedaan. Door de ervaringen die zij tijdens hun eigen online daten hebben opgedaan, is Pepper een jong en fris netwerk geworden! Het feit dat Pepper in combinatie met RTL is opgestart, maakt dit tot een van de betrouwbaarste datingsites van dit moment.

Ook Relatieplanet.nl is een betrouwbare datingsite en daarbij een van de grootste websites van Nederland! Op dit netwerk is een grote diversiteit van single mannen en vrouwen actief, die allen op zoek zijn naar die ene leuke single. Niet alleen is Relatieplanet.nl erg groot, ook is het een relatief goedkoop datingnetwerk. Voor niet al te veel geld kunt u gebruik maken van alle functionaliteiten, die Relatieplanet.nl haar leden aanbiedt.

Betrouwbaar daten voor ouderen
Wanneer u ouder wordt, zal het steeds moeilijker worden om een geschikte partner te vinden. Ook voor 50-plussers bestaan er speciale online datingsites, waar zij in contact kunnen komen met single leeftijdsgenoten. Een goed voorbeeld van een betrouwbare datingsite voor 50-plussers in Nederland is bijvoorbeeld 50plusmatch. Deze website heeft goede recensies gekregen van TROS Radar en staat ook onder online daters als betrouwbaar bekend.

Naast bovenstaande voorbeelden van betrouwbare datingsites zijn ook websites als Lexa, Parship.nl en edarling betrouwbaar. Nadeel aan deze websites is dat een betaald account hier vaak duurder is, dan bij bijvoorbeeld Relatieplanet.nl.