Beste datingsites van Nederland

Online datingsites zijn enorm populair. Online datingsites schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond. Ondanks dat het doel van al deze datingsites in theorie hetzelfde is, namelijk het helpen van mensen bij het vinden van een geschikte partner, blijkt er in de praktijk nogal wat verschil tussen deze sites te zitten. Allemaal met hun eigen voor- en nadelen.

Bij de beste datingsites van Nederland heb je ook de meeste kans op het vinden van een leuke date of partner. Die website zijn tevens betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Parship
Eén van de beste datingsites van Nederland is Parship. Het is één van de grotere datingsites van Nederland. Zo’n 75% van hun leden zijn hogeropgeleiden. Voor mensen met een HBO of WO opleiding is dit één van de beste plekken voor het vinden van een leuke single. Parship is vooral bij 30-plussers enorm populair en heeft één van de hoogst succesvolle matchingspercentages in Nederland. Het gebruik van de website is zoals het hoort: eenvoudig doch effectief.

Pepper
Een andere populaire online datingsite is Pepper. Het is één van de jongste datingsites van Nederland en maakt gebruik van innovatieve vernieuwende media, zoals video’s en sociale netwerken, met een frisse en innovatieve aanpak. Online daters kunnen daarmee beter laten zien wie ze zijn. Persoonlijkheid staat hoog in het vaandel bij Pepper. De website is strak en gebruiksvriendelijk en vooral populair bij singles tussen de 25 en 40 jaar.

eDarling
Het van origine Duitse datingsite is ook in Nederland, met een eigen datingsite, al enige tijd heel populair. eDarling onderscheidt zich van andere datingsites door hun wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest. Singles kunnen hierdoor effectief worden gekoppeld. Matches voldoen daardoor zowel aan je eigen criteria als aan je persoonlijkheid. Het vinden van een leuke date is op deze manier stukken eenvoudiger. eDarling is dermate overtuigd van hun eigen kracht dat ze zelfs een “niet goed geld terug” garantie bieden aan hun betaalde leden.

Lexa
Het in 2002 opgerichte Lexa heeft met inmiddels meer dan een miljoen leden één van de hoogst aantal leden van alle Nederlandse datingsites. Lexa staat garant voor een hoog niveau service en functionaliteit. De website wordt regelmatig aangepast en bijgewerkt aan de hand van suggesties van hun leden. Matching is zeer effectief.

Naast bovengenoemde datingsites zijn er nog veel meer Nederlandse datingsites die tot de beste datingsites van Nederland behoren, zoals Be2, Nieuwerelatie, Relatieplanet, E-matching, Match4me om er nog maar eens een paar te noemen.