5 tips om succesvol te daten!

Zoals we waarschijnlijk in onze eigen omgeving wel merken wordt het online daten steeds populairder. Dit heeft te maken met de ontwikkeling dat steeds meer relaties verbroken worden en vervolgens opzoek gaan naar een nieuwe partner. Via datingsites is dit zeer gemakkelijk en vaak ook nog gratis! Nu zijn er natuurlijk altijd belemmeringen en zo ook tijdens het daten van iemand. Dit kan nog al eens vervelend zijn, sterker nog het kan je hele date verpesten. In dit bericht werken wij een vijftal tips uit om succesvol te kunnen daten!

1) Verzorgd en netjes
Natuurlijk moet je ervoor zorgen dat je er keurig netjes en verzorgd uitziet. Een date kan alleen op de eerste indruk al afknappen. Voorkom dit dus door gewoon netjes eruit te zien. Wat verstaan we onder netjes? Zorg dat je goede parfum draagt, je baard geschoren hebt en charmante kleding draagt.

2) Wees anders dan anderen
Wees anders dan anderen, ik hoor je denken: dat ben ik toch al? Nee, zo bedoelen wij het niet! Hiermee bedoelen we te zeggen dat je origineel moet zijn tegenover je date t.o.v. andere mensen. Vraag dus absoluut niet naar hobbies, favoriete films e.d. dit heeft ze namelijk al 20 keer tegen een date verteld en begint zo langzamerhand wel te vervelen. Wees origineel en vraag bijvoorbeeld haar naar waar ze wel eens naar toe zou willen reizen. Op deze manier ben je origineel en kun je haar misschien zelfs nog zodanig in laten leven in het idee van de reis dat ze het helemaal voor haar ziet samen met jou!

3) Humor
Humor is het cruciaalste onderdeel binnen dating. Uit onderzoek van www.vergelijkgratisdatingsites.nl blijkt dat het niet uitmaakt hoe charmant je ook bent, als je geen humor hebt zal de date 9 van de 10 keer niet op het gewenste resultaat uitdraaien.

4) Wees voorzichtig!
Als je de eerste 3 stappen goed doorstaan hebt zul je inmiddels wel aanvoelen dat er al een band gecreert is. Jullie staan beide open voor elkaars verhalen en vertrouwen elkaar inmiddels wel. Probeer voorzichtig op een “spelende en pesterige manier” over haar seksleven. Wat ze lekker vindt en waar ze het nog wel eens zou willen doen bijvoorbeeld. Op deze manier zul je ervoor zorgen dat jullie samenhang sterker en sterker wordt en wie weet komen jouw wensen diezelfde avond nog uit!

5) Sla je slag
Als al deze stappen voldaan zijn is de kans maar liefst 96% dat jij en je date een geslaagde date hebben gehad. Wat het vervolg doet kan natuurlijk nooit voorspelt worden maar dat jullie samen een leuke avond hebben gehad is een ding dat zeker is!

Succes bij jouw volgende date en laat ons weten of het goed of minder goed ging!