2 Leuke activiteiten voor een date!

Dating blijft voor veel mensen lastig, ze weten vaak niet goed wat ze moeten gaan doen of wat ze kunnen doen om de date succesvol te maken. Dit is natuurlijk ook volkomen begrijpelijk, je kent elkaar eigenlijk nog niet maar moet toch in kunnen schatten wat goed bij jullie past om elkaar te kunnen ontdekken. Wij hebben daarom in dit bericht een top 3 samengesteld van activiteiten die het in de praktijk altijd goed werken!

Bioscoop

Naar de bioscoop met je date, het lijkt heel standaard (dat is het misschien ook wel) maar het blijft een succesvolle methode! Kies een lekkere spannende film uit en ga er samen voor zitten. Bij sommige bioscopen bestaan er de zogenaamde “love-seats“, eigenlijk een mini-bankje waarin je samen zit. Als deze beschikbaar is, raden wij absoluut aan om deze te reserveren, zo kun je lekker dichtbij elkaar zitten op de spannende momenten. Doordat je tijdens de film niet echt de kans krijgt om samen te praten kun je door middel van lichamelijk contact proberen af te tasten hoe de ander het voelt. Zo kun je bijvoorbeeld elkaars hand vastpakken of lekker tegen elkaar aan gaan hangen.
Tip: koop 1 grote popcorn voor samen, zo heb je vanaf het eerste moment al het gevoel dat je het samen zijn deelt.

Voor de film of na afloop van de film nog even lekker na kletsen samen en kijk of de vonk overgeslagen is en plan eventueel een vervolg date in!

Uiteten

Uiteten blijft ook nog steeds een goede manier om elkaar op de eerste date goed te leren kennen, echter is dit wel een hele andere methode dan samen naar de bioscoop gaan. Tijdens het eten wordt je namelijk min of meer gedwongen met elkaar te praten en zullen er nog wel eens ongemakkelijke momenten optreden hierdoor. Vaak wordt samen uiteten dan ook als tweede date gebruikt. Het “ijs” is dan al gebroken en de gesprekken zijn wat gemakkelijker. Zo weet je vaak al veel over interesses van elkaar en kun je dus gemakkelijk het gesprek op gang houden.